Gamersnet.nl

Snowboardgame Stoked verschoven naar januari

Momenteel kunnen snowboarders zich uitleven met Shaun White Snowboarding, maar voor de Xbox 360 verschijnt nòg een game omtrent het boarden in de sneeuw. Stoked moet de concurrentie dit seizoen op Microsoft’s console zien te verslaan, maar dat zal iets later pas kunnen gebeuren dan gepland.

Stoked is namelijk verschoven naar eind januari. In Amerika verschijnt de game op 20 januari, maar het is nog onduidelijk wanneer Stoked ook in de Europese winkels zal liggen.

Stoked (een waarschijnlijk op ‘Amped’ gebaseerde satire qua naam) zal volgens ontwikkelaar Destineer het beeld op snowboardgames veranderen: met realistische effecten en stunts heeft de game zich in ieder geval met een eigen tintje op weten te stellen. Het lijkt er in ieder geval op dat Stoked een beroep doet op beste snowboardgame van het jaar, waarvoor de alom bekende Shaun White Snowboarding game verslagen moet worden. Stoked bezit weliswaar geen Assassins Creed-engine, maar qua sponsors hoeven we niet te klagen, onder andere topmerken als Burton, Nitro, Oakly, Billabong, Ride, Rome, Quicksiver, Salomon, Volcom en Vans zijn terug te vinden in Stoked.

Stoked komt eind januari uit, exclusief voor de Xbox 360.