Veel screenshots van Sonic and the Black Knight vrijgegeven

Sonic Unleashed is nog maar net uit, maar nieuws over de games van dit blauwe egeltje staat niet stil. Dit keer hebben we een aantal screenshots van de game Sonic and the Black Knight. Op de screenshots zien we een aantal levels waar doorheen gerend kan worden, maar ook zien we al wat vijanden waarmee Sonic in gevecht gaat komen.


Sonic and the Black Knight, dat is ontwikkeld door Sonic Team uit Japan, voert Sonic naar een middeleeuwse wereld, waarin hij gewapend met een zwaard de wereld moet redden. Sonic and the Black Knight biedt Sonic-fans een onweerstaanbare cast met personages en leert je wat je moet doen om een ware held en een ultieme ridder te zijn. Met een serie missies die zich afspelen in schitterende Arthuriaanse locaties belooft Sonic and the Black Knight een sensationeel avontuur te worden waarvan gamers van alle leeftijden kunnen genieten.

Sonic and the Black Knight zal in de lente van 2009 verschijnen voor de Nintendo Wii.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    /DareDevil's avatar

    Ik hoop voor alle Sonic fans dat deze ongeveer net zo goed zal zijn als Unleashed. ๐Ÿ™‚

  2.   
    Mattmerize's avatar

    Bommeltje schreef, "Ik hoop voor alle Sonic fans dat deze ongeveer net zo goed zal zijn als Unleashed. ๐Ÿ™‚ "

    Moet die ook wel goed worden natuurlijk!

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Waarschijnlijk wordt dit weer een slechte sonic game ๐Ÿ˜ก Met zoon zwaard erbij wordt het dadelijk alleen nog maar hack en slash en niet super snel door levels racen meer ๐Ÿ™

  4.   
    craz's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Waarschijnlijk wordt dit weer een slechte sonic game ๐Ÿ˜ก Met zoon zwaard erbij wordt het dadelijk alleen nog maar hack en slash en niet super snel door levels racen meer ๐Ÿ™ "

    nou… leuk toch ๐Ÿ˜›

  5.   
    ckerigon's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Waarschijnlijk wordt dit weer een slechte sonic game ๐Ÿ˜ก Met zoon zwaard erbij wordt het dadelijk alleen nog maar hack en slash en niet super snel door levels racen meer ๐Ÿ™ "

    nou.. niet zo snel oordelen er zal zeker wel snelheid in zitten dat weet ik wel zeker het is tenslotte sonic..

  6.   
    Dotz's avatar

    ‘k hou niet zo van de moderne Sonic.. ‘K denk dat ‘k maar ‘ns ’n Sega Megadrive ga kopen met de 1e versie van Sonic ๐Ÿ™„

  7.   
    Flexican's avatar

    Sonic in een nieuw jasje kan ook wel een keer verfrissend zijn:-) Lijkt me wel funny voor de wii:D

  8.   
    gamertje1's avatar

    Ik vind het wel best vaag sonic met een zwaard maar het lijkt me een leuke verandering ๐Ÿ˜€