OCZ verbindt Fatal1ty aan nieuwe voedingen

Bij het bouwen van een nieuwe game-PC is de voeding vrijwel nooit het spannendste deel, terwijl voor een stabiele PC dit toch een zeer belangrijk onderdeel is. OCZ kondigde deze week drie echte gamersvoedingen aan.

Wat de voedingen, van 400, 550 en 700 Watt, nu specifiek voor gamers maakt, is de naam Fatal1ty die erop prijkt. Wat de precieze inbreng van deze pro-gamer is geweest, wordt uit de beschrijvingen helaas niet duidelijk. Gamers zullen verder ook belangrijk vinden dat de 550 en 700 Watt voedingen SLI-gecertificeerd zijn en allemaal ook nog 80+ gecertificeerd zijn. De eerste twee voedingen zijn bovendien voorzien van 3 jaar PowerSwap-garantie en de 700 Watt uitvoering zelfs van 5 jaar.

Prijzen lopen van 55 euro voor de 400 Watt versie via 75 euro voor de 550 Watt versie tot een vooralsnog onbekend bedrag voor de 700 Watt versie.

 1.   
  Master dangerous's avatar

  Mischien zet ik deze ook in mijn pc:D

 2.   
  -050- Critical's avatar

  deze kopen is mooi:)

 3.   
  Uchiha linkz's avatar

  miss koop ik die van 550 watt kan ik meteen ook crossfire aan ๐Ÿ˜€ maar ik wacht tot januari voor de nieuwe moederborden en AMD Phenom II van amd in combinatie met een HD4850 ๐Ÿ˜›

  Edit : Dan is gelijk alles rood in me pc is wel chill ouwe.

 4.   
  Deadly-L's avatar

  Nice maar ik heb tot nu nog heel veel aan mijn Zm 600 hp ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Mmore's avatar

  700W is wel erg magertjes. Ik had toch wel minstens 1000W verwacht in de reeks, als je je dan toch op gamers richt.. ๐Ÿ˜•

 6.   
  WiGr's avatar

  Mmore schreef, "700W is wel erg magertjes. Ik had toch wel minstens 1000W verwacht in de reeks, als je je dan toch op gamers richt.. ๐Ÿ˜• "

  Ik weet niet naar wat voor winkels jij gaat, want de voedingen die ik zie gaan niet verder dan (hoe ironisch) 700W. Vooralsnog ben ik nog niemand tegengekomen met voedingen van een Kilowatt! ๐Ÿ˜†

 7.   
  VanishNL's avatar

  @ wigr ik heb er een van 1100 watt ๐Ÿ˜›

  maar idd een mooie voeding 8)

 8.   
  Sacul's avatar

  Voedingen met 1000W zijn er inderdaad gewoon. Maar 700 is vaak al overkill hoor.
  Watts zegt niet alles..

 9.   
  calkie's avatar

  WiGr schreef, "

  ”Mmore” schreef, "700W is wel erg magertjes. Ik had toch wel minstens 1000W verwacht in de reeks, als je je dan toch op gamers richt.. ๐Ÿ˜• "

  Ik weet niet naar wat voor winkels jij gaat, want de voedingen die ik zie gaan niet verder dan (hoe ironisch) 700W. Vooralsnog ben ik nog niemand tegengekomen met voedingen van een Kilowatt! :lol:"

  ik heb er 1 . antec truepower quatro 1000w 80+ ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ™„ ๐Ÿ™„ ze zijn er zelfs al van 1300 w.

 10.   
  MMXX's avatar

  Videokaarten verbruiken voornamelijk stroom van de 12v rail. Dat is belangrijker dan de wattage voor de meeste gamers. Tenzij je je PC vol gooit met 3 DVD-Drives, 4 HDD, 4 120mm fans en allerlei ander spul.

 11.   
  DutchFreeze's avatar

  ik heb net een nwe man, daar komen ze nu mee…
  ik heb een coolermaster extreme power plus 460 watt
  wel is waar niet genoeg voor crossfire of sli,
  maar als ik daar aan toe ben koop ik gwn een hele nwe pc met alles erop en eraan 8)