Intense gevechten op nieuwe screenshots Stormrise

Mondjesmaat wordt er steeds meer informatie over de game Stormrise vrijgegeven, maar naast deze trailer was er nog niet veel materiaal om naar te kijken. Daar is vandaag verandering in gebracht, want er zijn tien nieuwe screenshots vrijgegeven. Op deze screenshots zijn verschillende levels te zien en ook kunnen we al wat vijanden en voertuigen bewonderen.

Stormrise biedt fans van het klassieke RTS-genre een fascinerend en dramatisch verhaal, waarin het geweten van de speler op de proef wordt gesteld. In het spel leid je de troepen direct vanaf de frontlinie naar het intense slagveld, in plaats van dat je de eenheden vanaf een geรฏsoleerd gezichtspunt bestuurt, zoals in traditionele games. In Stormrise kun je eenheden tevens aansturen vanuit de lucht, vanaf daken, vanaf de grond en zelfs ondergronds. Dit unieke idee van โ€˜hoogteโ€™ zorgt voor meerdere speellagen die je strategisch moet leren uitbuiten. Je gaat nog meer in het spel op dan anders door het eenvoudige maar effectieve besturingssysteem dat speciaal is afgestemd op consoles. Hiermee kun je eenheden eenvoudig selecteren, snel navigeren en troepen nauwkeurig inzetten.

Stormrise speelt zich af op een kale, dorre aarde die eeuwen geleden is verwoest door een catastrofale gebeurtenis. In het spel vechten de Echelon en de Sai om te overleven in een vijandige en onbewoonbare woestenij. De Echelo n, nazaten van een superieur technologisch ras, hebben de gebeurtenis overleefd door een zelf opgewekte winterslaap. De Sai, die meer in stammenverband opereren, hebben hun bestaan te danken aan het feit dat ze zich hebben aangepast aan hun nieuwe omgeving. De twee facties hebben zich opeen totaal andere wijze ontwikkeld, en deze verschillen hebben geleid tot veel vijandigheid en haat tussen de twee rassen. Hierdoor hangt de toekomst van de planeet aan een zijden draadje…

Stormrise komt op 27 maart uit voor de Xbox 360 en Playstation 3.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  whiteraven's avatar

  Bekant Epische Filmische Kwaliteit 8)

 2.   
  /DareDevil's avatar

  Ziet er strak uit 8)

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  Lijkt wel een combinatie van UT3, Half Life 2 en Quake Wars aan de screens te zien ๐Ÿ˜€

 4.   
  TERRORJ's avatar

  MOoi beeld, maar ik kan nou niet echt zeggen of het een vette game is of niet ๐Ÿ˜‰

 5.   
  JonsoN's avatar

  TERRORJ schreef, "MOoi beeld, maar ik kan nou niet echt zeggen of het een vette game is of niet ;)"

  Nee daarvoor heb je trailers nodig, veel gameplay, en uiteinelijk een Re-view.. ๐Ÿ˜‰

 6.   
  gamertje1's avatar

  lijkt me best vet 8)

 7.   
  Overload14's avatar

  ziet er veelbelovend uit ๐Ÿ˜€

 8.   
  craz's avatar

  ”Overload14″ schreef, "ziet er veelbelovend uit :D"

  Jazekerr ๐Ÿ˜›

 9.   
  Tadao's avatar

  de voertuigen met tentakels lijken gejat van de matrix,die VTOL heli’s en walkers van command and conquer en die tanks en andere landvoertuigen lijken gejat van Unreal games,een goeie combinatie! xD bennik nog iets vergeten?

 10.   
  Sarge's avatar

  Op screen 7, lijkt dat ventje rechts onderaan op een stormtrooper ๐Ÿ™‚

 11.   
  Tadao's avatar

  TimEWasteR schreef, "Op screen 7, lijkt dat ventje rechts onderaan op een stormtrooper ๐Ÿ™‚ "

  ah,da wassik dus vergeten xD voor mij lijkt dit een combinatie van goeie spellen,nu maar hopen dat de combinatie zelf goe is

 12.   
  Ken2BE's avatar

  Ziet er lekker uit ๐Ÿ˜†