Achievements Prince of Persia onthuld

De Xbox 360-versie van de nieuwste Prince of Persia zal net zoals andere Xbox 360-games voorzien worden van een mooi lijstje met Achievements. Vandaag heeft Ubisoft 42 achievements bekendgemaakt, terwijl acht Achievements nog een geheim zijn.

De Achievements zijn via deze link te zien.


In de nieuwste Prince of Persia bevindt de Prins zich in een nieuwe wereld die corrupt en aangetast is. Het verhaal en daarbij het doel van de Prins is dan ook om deze wereld te zuiveren. Dit verhaal en de daarbij horende omgevingen zullen dit keer meer fantasierijk zijn en zich niet zo vasthouden aan de werkelijkheid. Het moet een magischere, haast pöetische vormgeving krijgen, maar toch zeer geloofwaardig blijven. De speler moet verschillende ‘Lightwells’ aansteken, die zuiver licht de wereld in zullen zenden en daarmee de wereld één voor één haar puurheid teruggeven.

De transformatie van de wereld die hiermee gepaard gaat zal real-time gebeuren. Geen vervelende cutscenes meer dus, maar je zult gewoon rond kunnen lopen terwijl je omgevingen zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Zo groeien planten terug en wordt de lucht weer helder terwijl je je kunt blijven bewegen. Ook zal het in deze Prince of Persia niet meer mogelijk zal zijn om de tijd te manipuleren. Geen tijdgereis en teruggedraai meer dus.

De nieuwste Prince of Persia zal op 5 december voor de PlayStation 3, Xbox 360 en DS verschijnen. Op 12 december verschijnt de game ook nog voor de PC.

 1.   
  Flexican's avatar

  Dan wacht ik lekker rustig af op 12 december:P Lijkt me wel vette game worden..

  Wel grappige achievements haha

 2.   
  delta62's avatar

  Deze game wordt te hard!

 3.   
  Pack Leader's avatar

  Zien er best leuk uit, maar heb van sommige nog geen idee wat ik ervan moet verwachten, omdat ik dus niet weet wat het allemaal is :D.