MadWorld verschijnt 31 maart in Europa

Als we één toekomstige Wii-titel moeten aanwijzen die toch wel erg opvalt, dan is het zeker MadWorld. Deze extreem bloederige actiegame lijkt volledig misplaatst op de kindvriendelijke console van Nintendo, maar daar denken de mensen van ontwikkelaar PlatinumGames heel anders over.

Vandaag is bekend geworden dat MadWorld op 31 maart in Europa uitgebracht zal worden.

De makers van het lieflijke Okami presenteren het minder lieflijke MadWorld, exclusief voor de Wii. De game heeft, net als Okami, een interessante stijl. Alles is zwart-wit, behalve de liters bloed die over het scherm gutsen. De game draait om brute kills met kettingzagen, verkeersborden, je kan het zo gek niet bedenken. Deze overdreven actie gaat gepaard met veel humor en ironie, wat MadWorld tot een bijzondere Wii-titel maakt.

MadWorld verschijnt 31 maart voor de Wii.

 1.   
  /DareDevil's avatar

  Het vette aan deze game vindt ik de Sin City achtige stijl. Ik heb zelf alleen geen WII maar een X360 en een GC en N64, SNES. Dus ik kan deze game niet spelen alleen ik vindt het enorm zonde van deze game dat ze er zon RAPachtige muziek achter hebben geplakt Jammer 🙁

 2.   
  JonsoN's avatar

  Ik zou een Wii kopen.. alleen de moed zinkt me steeds dieper in de schoenen.. wanneer komt er nou eens een langverwachte titel voor de Wii, behalve van die cartoony shit.. 😥

 3.   
  Flexican's avatar

  Ik als WII’er ben wel erg blij met deze titel:D

  Hopen dat het dan beetje makkelijk bestuurd.

  En indd.. qua titels vant de WII nog wel een beetje tegen, alhoewel Shaun white snowboarding wel erg vet is(Met balanceboard)