Wanted: Weapons of Fate uitgesteld tot begin 2009

Nog niet zo lang geleden schitterden Angelina Jolie en Morgan Freeman in de spectaculaire actiefilm Wanted. Naast de film werkt men hard aan een gelijknamige game, die echter wel een geheel eigen verhaallijn zal krijgen, samen met de typerende “curving bullets” en een innovatief cover-systeem.

Vandaag is het nieuws naar buiten gebracht dat Wanted: Weapons of Fate, zoals de game volledig heet, is uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2009. We zullen dus nog iets langer moeten wachten op het nieuwe avontuur omtrent sluipmoordenaar Wesley en de Fraternity.


Wanted: Weapons of Fate schotelt je een intense third-person actiegame voor, waarin combat naar een hoger niveau getild wordt met iconische moves als “curving bullets” en “Assasssin Time”, net zoals in de gelijknamige film. Daarnaast kent de game een innovatief cover-systeem. Het verhaal in de game gaat verder waar de film eindigde, met het vervolg van Wesley’s reis om een sublieme sluipmoordenaar te worden en ook het epische verhaal over de Fraternity gaat in de game verder.

Wil je meer weten over deze actievolle game? Check dan snel onze sensationele preview!

Wanted: Weapons of Fate verschijnt op een nog onbekende datum voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  -050- Critical's avatar

  jhammer want de film was erg leuk kan niet wachten op de game;)

 2.   
  ricklolps3's avatar

  vond het ook wel een vette film alleen de game ja weet niet denk dat het tegen gaat vallen 😳

 3.   
  Flexican's avatar

  Daarnaast kent de game een innovatief cover-systeem. Het verhaal in de game gaat verder waar de film eindigde

  Moet je dan de film ook gezien hebben om iets van het spel te snappen?