Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Prince of Persia Elika Trailer

In de nieuwste Prince of Persia bevindt de Prins zich in een nieuwe wereld die corrupt en aangetast is. Het verhaal en daarbij het doel van de Prins is dan ook om deze wereld te zuiveren. Dit verhaal en de daarbij horende omgevingen zullen dit keer meer fantasierijk zijn en zich niet zo vasthouden aan de werkelijkheid. Het moet een magischere, haast pöetische vormgeving krijgen, maar toch zeer geloofwaardig blijven. De speler moet verschillende ‘Lightwells’ aansteken, die zuiver licht de wereld in zullen zenden en daarmee de wereld één voor één haar puurheid teruggeven.

De transformatie van de wereld die hiermee gepaard gaat zal real-time gebeuren. Geen vervelende cutscenes meer dus, maar je zult gewoon rond kunnen lopen terwijl je omgevingen zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Zo groeien planten terug en wordt de lucht weer helder terwijl je je kunt blijven bewegen. Ook zal het in deze Prince of Persia niet meer mogelijk zal zijn om de tijd te manipuleren. Geen tijdgereis en teruggedraai meer dus. De nieuwste Prince of Persia zal op 5 december uitkomen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo DS.

Check nu deze nieuwe trailer, waarin Elika uitgebreid aan bod komt.

 1.   
  -050- Critical's avatar

  deze game is zooooo vet he echt waar geloof me:) zoo gruwlijk vet. 😳 prince of persia is back!

 2.   
  TERRORJ's avatar

  Lijkt me niksaan, Neppe beelden enzo, kan toch beter? Of is het niets zo tekenfilmachtigh? 8)

 3.   
  ChielB's avatar

  Ze gaan met deze Prince of Persia juist voor een artistieke, cell-shaded stijl en dus niet voor gewoon realisme. Een bewuste keuze…

 4.   
  Gold_Thunder's avatar

  TERRORJ schreef, "Lijkt me niksaan, Neppe beelden enzo, kan toch beter? Of is het niets zo tekenfilmachtigh? 8) "

  Deze reactie heeft mijn hart gebroken. Hoe kun je deze geniale, originele graphics nou zo kapot maken. Ik geef nooit om graphics, maar hier wil ik een uitzondering voor maken. Dit zijn geen gewone game graphics, dit zijn kust-graphics.

 5.   
  delta62's avatar

  Hier zit een groot Prince fan, en ook dit deel wordt een topper! Geweldige grafische stijl en weer leuke gameplay. Leuk voor de kerst!

 6.   
  gamertje1's avatar

  Eindelijk weer een goede prince game 😆 (srry voor de late post)xD