Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Grand Theft Auto IV PC Video Editor: Comrades

Spelers betreden in Grand Theft Auto IV opnieuw Liberty City, maar dit keer in de schoenen van de Oost-Europese immigrant Niko Bellic. Niko is gelokt door zijn neef met de belofte van grote huizen, glimmende auto’s en andere luxes die men zich in Oost-Europa niet kan veroorloven. Eenmaal aangekomen blijkt neef echter te wonen in de ghetto, rijdt enkel de rijke elite in luxe auto’s en blijkt Amerika even corrupt als thuis. Niko komt terecht in het maffiacircuit en moet de al de rommel van zijn neef opruimen.

Om dat te doen maakt Niko gebruik van zijn mobiele telefoon. Daarmee kan je nu mensen bellen om missie’s aan te nemen, radio te luisteren en date’s te regelen. Om overal in de stad te komen kan je auto’s beroven, maar nu ook gewoon de taxi nemen. Dit allemaal in de naam van realisme, want GTA IV is opeens een stuk minder cartoonesk dan zijn voorgangers. Liberty City is natuurlijk niet hetzelfde als in GTA III. De stad is veranderd en is nu meer het evenbeeld van de metropool New York dan voorheen. Belangrijk is dat het spel zich meer verticaal af zal spelen: spelers kunnen alle gebouwen op, brandtrappen nemen enzovoort, om weg te komen van de politie.

Grand Theft Auto is reeds verschenen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. De versie voor de PC zal 3 december uitkomen.

Check snel deze video editor trailer.

 1.   
  nickykolkie's avatar

  maar emmm ik snap niet waar dat filmpje over zou moeten gaan je ziet wat schieten enz maar voor de rest niks

 2.   
  Bazzl's avatar

  ”kolkie95″ schreef, "maar emmm ik snap niet waar dat filmpje over zou moeten gaan je ziet wat schieten enz maar voor de rest niks"

  Comrades heet het filmpje = vrienden. Je ziet nico ook steeds met zijn ‘vrienden’ ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Tadao's avatar

  da vindik grootste nadeel van GTA,soms isset gwn te donker om te zien

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Wel grappig die Pc video editor ๐Ÿ˜›

 5.   
  Tring3linge's avatar

  Gaaf filmpje!

 6.   
  maga's avatar

  een super game!!! 8) ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜†