Warner Bros. en GRIN werken aan Terminator Salvation

Warner Bros. heeft vandaag laten weten dat er gewerkt wordt aan een game van de aankomende Terminator-film, genaamd Terminator Salvation. De ontwikkeling is handen van GRIN, de ontwikkelaar die we kennen van Bionic Commando en de PC-versies van Ghost Recon: Advanced Warfighter 1 en 2.

Terminator Salvation is een third-person shooter, waarbij je het op moet nemen tegen de superieure Skynet robots. Naast locaties en tegenstanders uit de film, kent de game ook enkele nieuwe vijanden om tegen te vechten. De game wordt ergens in 2009 verwacht voor nog onbekende platformen. De Xbox 360 en PlayStation 3 lijken desondanks een redelijke zekerheid.

  1.   
    JonsoN's avatar

    Leuk.. 🙂 speelt die bejaarde bodybuilder er dan ook weer in?.. 😡

  2.   
    ikketjuh's avatar

    Schwarzenegger(?) is gouverneur van Californië, die heeft geen tijd meer voor films, dus (helaas?) speelt hij niet in de nieuwe film.

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Zonder Arnold is het geen echte terminator film 😥 Het zou echt tof zijn als hij nog 1 film zou maken net als Sylvester Stallone en Bruce Willes ook met hun film reeksen hadden gedaan. 😛

  4.   
    Tadao's avatar

    JonsoN schreef, "Leuk.. 🙂 speelt die bejaarde bodybuilder er dan ook weer in?.. 😡 "

    en @ ikketjuh,arnold maakt nooit meer films zei hij,omdat hij nu gouverneur is. T.T vele mensen missen hem in films xD

  5.   
    /DareDevil's avatar

    Deze is met Christian Bale O.A bekend uit The Dark Knight. Hij gaat John Connor spelen er zitten nog een hoop meerdere bekende acteurs in. Josh Brolin gaat een Terminator spelen. 😆 lijkt me goede film worden aangezien Christian Bale voor mij 1 van de beste acteurs is die er zijn 🙂