Grote aankondiging Fable II vanwege New Xbox Experience verschoven

Vorige week berichtten we dat Lionhead een grote aankondiging zou doen over Fable II die volgens community manager Sam van Lionhead “goed nieuws voor alle Fable II fans” zou betekenen.

Gisteren werd echter duidelijk dat de aankondiging niet door zou gaan deze week, om nog onduidelijke redenen. Inmiddels lijkt het vrijwel duidelijk dat Microsoft alle aandacht op de lancering van de New Xbox Experience wil richten en dat men daarom de Fable II-aankondiging heeft uitgesteld.

Het grote moment voor Fable II-fans staat nu geprikt op aanstaande maandag, 24 november. We houden jullie op de hoogte!

Fable 2 bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het orgineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable 2 wordt weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Wil je meer weten over Fable II? Lees dan ook eens onze review.

Fable II is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

  1.   
    craz's avatar

    😥

  2.   
    /DareDevil's avatar

    Ohh wat jammer nou 🙁

  3.   
    Kilerden's avatar

    dat word dan wachten.

  4.   
    Pack Leader's avatar

    En we wachten nog wat langer. 🙂

  5.   
    Serg1337's avatar

    dat word dus een kleine maar toch mischien een grote reden om de maandag iets wat minder te haten 😆
    tenminste… voor mij dan 😀