Microsoft: Verwacht de komende maanden meer Avatar theme packs

Het zal je wellicht niet ontgaan zijn, de lancering van de New Xbox Experience, waarmee het Xbox 360-dashboard in een nieuw jasje is gestoken en voorzien is van diverse nieuwe features.

Tot de nieuwe opties behoort ook de mogelijkheid om je eigen Avatar te maken, geheel voorzien van diverse kledingstukken en overige attributen. Volgens Xbox Live product unit manager Jerry Johnson kunnen we de komende zes maanden nog zeer regelmatig theme packs verwachten voor Avatars, waarmee nieuwe kleding beschikbaar zal komen. Het is nog onduidelijk of er een prijskaartje aan de theme packs zal hangen.


De New Xbox Experience, een nieuwe versie van de Xbox 360-interface, brengt diverse vernieuwingen met zich mee. In 3D-stijl kun je nu door de tabbladen bladeren en je kunt een eigen, interactieve avatar maken. Daarnaast kunnen games volledig geïnstalleerd worden op de harde schijf om laadtijden te verkorten en er zijn diverse sociale features bijgekomen, zoals Xbox LIVE Party. Tevens is het mogelijk om de Xbox LIVE Marketplace via een PC te bezoeken en zo op afstand aan te geven dat je bepaalde content naar je eigen Xbox 360 wilt downloaden.

  1.   
    joramovic's avatar

    zou wel kak zijn als ze daar voor geld zouden vragen want momenteel zijn er zeer weinig kledingstukken.

  2.   
    JPO's avatar

    Lol 😆 De kans dat ze daar geld voor gaan vragen is vrij groot, omdat er zelfs dan nog genoeg idioten zijn die ervoor willen betalen.
    Of beledig ik nu iemand?

    Tis te hopen dat game makers een beetje op de nieuwe Xbox experience instappen en bij hun spelletje misschien een vet gaaf costuum leveren!
    Of is er niemand geinterreseert in een Master Chief suit? 😛

  3.   
    Mmore's avatar

    Uiteraard hangen ze er een prijskaartje aan. Mark my words. 😉