Spore voorzien van patch v1.3

Zoals enkele dagen geleden al werd aangekondigd, heeft de ontwikkelaar van Spore hard gewerkt aan een nieuwe patch. De patch voegt 24 nieuwe delen toe aan de Creator en zorgt ook voor enkele fixes.

De patch is onder andere te downloaden via deze site.

Spore is het nieuwe liefdeskindje van Will Wright en de internationale pers. De speler zal in deze game in staat zijn de evolutie van het leven op een planeet in eigen hand te nemen, later in de game zal de gamer met zijn ontwikkelde ras ook in staat zijn nieuwe planeten te ontdekken, te koloniseren of in te nemen.

De speler zal de evolutie kunnen controleren op zowel kleine als grote schaal. Men beginne met het ontwikkelen van eigenschappen van een ras door cellen aan te passen en te ontwikkelen, deze zullen weer uitgroeien en evolueren in meer ontwikkelde wezens. Wanneer je wezen wat meer ontwikkeld is en zich vermenigvuldigd heeft verandert de game in een soort RTS, waarin de speler groepen/stammen van het wezen controleert.

De speler kan de centrale hut waar de wezens samenkomen upgraden zodat de game verandert in een simpele versie van SimCity, hier moet je de technologie verder ontwikkelen en contact zoeken met andere ontstane steden op de wereld. Als de technologie zo ver is ontwikkeld dat de speler UFO’s en dergelijke ruimtevaartuigen kan bouwen, kan de gamer het heelal gaan ontdekken en nieuwe planeten koloniseren of observeren.

Spore is inmiddels verschenen voor de PC.

  1.   
    Rock-in's avatar

    Nice, heeft iemand een overzicht van de nieuwe parts. πŸ™‚

  2.   
    ChielB's avatar

    Via de officiΓ«le site te checken. πŸ™‚

  3.   
    rocksteen's avatar

    denk het niet hij is bij mij nog aan het patchen (nog geen 5 minuutjes bezig)

    EDIT: het zijn alleen skelet achtige benen en armen πŸ™

  4.   
    Pack Leader's avatar

    Beter iets dan helemaal niets he. πŸ˜‰

  5.   
    Alirocks1's avatar

    Lol ben een beetje achtergebleven….. 😳
    Eerst maar eens 1 downloaden πŸ˜†

  6.   
    Alirocks1's avatar

    Em weet iemand waar ik misschien de 1ste patch download (ook ff de 2de πŸ™‚ )