Drie nieuwe trailers Skate 2 tonen meer San Vanelona

Skaten met echt skateboardpro’s, San Vanelona verkennen of jezelf wat sponsor leveren, het zijn zomaar enkele activiteiten waarmee je aan de slag kunt in Skate 2. Bekijk deze drie nieuwe trailers voor wat afwisseling in San Vanelona.

Skateboardmekka San Vanelona is volgens de pro’s van de eerste Skate niet meer wat het ooit was, ook de held van het toendertijd zo perfecte San Vanelona moest elders skateboarden vanwege de te hoge beveiliging op de straten. Vijf jaar later keren de proskateboarders echter weer terug, waaronder jij. Aan jou en de skateboarders de taak om het onaangeraakte, maar erg potiëntele skategebied “New San Vanelona”, weer te veranderen in waar het ooit zo bekend om stond: hét skateboard mekka. In je rugzak zit deze keer een extra grote zak tricks (waaronder footloose grabs, handplants, fingerflips), de mogelijkheid om voorwerpen te verplaatsen, van je plank af te stappen en natuurlijk je o zo belangrijke creativiteit.

Skate 2 zal in januari 2009 verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3, de precieze datum is nog onbekend.

  1.   
    Wouter's avatar

    Ik zie wel echt dat het er grafisch beter uitziet dan skate.. Ik herken ook weer spots uit San Vanelona. 🙂

  2.   
    Masco's avatar

    jammer dat ie nou weer na de kerst komt… anders had ik een mooi kerstcadeau gevraagd 😀

  3.   
    Babostainer's avatar

    voor m’n verjaardag vragen 😀

  4.   
    Tom's avatar

    Cabooter schreef, "Ik zie wel echt dat het er grafisch beter uitziet dan skate.. Ik herken ook weer spots uit San Vanelona. 🙂 "

    Juist, alle stukjes die naar mijn idee wat saai waren in skate zijn hier subtiel overgedaan en dat maakt het gehele leveldesign perfect voor een gameplay als deze.

  5.   
    delta62's avatar

    Echt mooi, ook veel kleurijker. Kan niet wachten!

  6.   
    ps3 gek's avatar

    Cabooter schreef, "Ik zie wel echt dat het er grafisch beter uitziet dan skate.. Ik herken ook weer spots uit San Vanelona. 🙂 "

    ik kan echt niet wachten, leuk dat je dingen uit deel 1 kunt herkenen en dt de stad toch heel veel veranderd is. Vallen is nu nog realistisher en je kunt jezelf tijdens het vallen rondflippen met je controller! Nog leuker dus, kan niet wachten!!! 😆

  7.   
    Sarge's avatar

    ziet er echt vet uit 8) trucs zijn veel realistischer en die vallen zijn gruwelijk 😀

  8.   
    Machtaman's avatar

    Ik zie geen 18 + hierin maar die hippy jump was gewoon KEI GAAF 🙄