Patch 3 voor Spore bijna af

De ontwikkelaars van Spore zitten niet stil: met een uitbreiding die komende week verschijnt is er toch tijd gevonden om patch #3 voor de game te maken.

De patch zal 24 nieuwe ‘onderdelen’ voor je wezentjes toevoegen aan de simulator. Je moet hierbij rekeninghouden met insectachtige lichaamsdelen en exoskeletten. De precieze releasedatum van de patch moet nog bekend worden gemaakt. Mocht je je vervelen in de tussentijd, bekijk dan deze nieuwe teaser van de Spore Creepy & Cute Parts Pack, dat deze week verschijnt.

Spore is het nieuwe liefdeskindje van Will Wright en de internationale pers. De speler zal in deze game in staat zijn de evolutie van het leven op een planeet in eigen hand te nemen, later in de game zal de gamer met zijn ontwikkelde ras ook in staat zijn nieuwe planeten te ontdekken, te koloniseren of in te nemen.

De speler zal de evolutie kunnen controleren op zowel kleine als grote schaal. Men beginne met het ontwikkelen van eigenschappen van een ras door cellen aan te passen en te ontwikkelen, deze zullen weer uitgroeien en evolueren in meer ontwikkelde wezens. Wanneer je wezen wat meer ontwikkeld is en zich vermenigvuldigd heeft verandert de game in een soort RTS, waarin de speler groepen/stammen van het wezen controleert.

De speler kan de centrale hut waar de wezens samenkomen upgraden zodat de game verandert in een simpele versie van SimCity, hier moet je de technologie verder ontwikkelen en contact zoeken met andere ontstane steden op de wereld. Als de technologie zo ver is ontwikkeld dat de speler UFO’s en dergelijke ruimtevaartuigen kan bouwen, kan de gamer het heelal gaan ontdekken en nieuwe planeten koloniseren of observeren.

Spore is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  Rock-in's avatar

  Nice, dat doen ze goed. ๐Ÿ™‚

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Idd, misschien dat ik het dan toch weer even ga spelen ๐Ÿ™‚

 3.   
  matios's avatar

  ik vind het zo jammer!
  Ik keek echt uit naar dit spel maar het valt echt zo verschrikkelijk tegen.

 4.   
  Rock-in's avatar

  matios schreef, "ik vind het zo jammer!
  Ik keek echt uit naar dit spel maar het valt echt zo verschrikkelijk tegen.
  "

  Wat dat betreft mist het speel heel veel diepgang. Maar dat zijn we gewend van Will Wright, een simpele basis en 30 add-ons. ๐Ÿ˜›

 5.   
  Jarek's avatar

  Ik had ook iets meer van dit spel verwacht.