Prijsvraag: LittleBigPlanet

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

LittleBigPlanet is reeds verschenen voor de PlayStation 3. Je kunt hier onze review lezen.

In samenwerking met Sony mogen we maar liefst tien LittleBigPlanet t-shirts weggeven. Dit zijn echter geen gewone shirts maar shirts waarbij je met het bijgeleverde vel met woorden dit shirt helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen en je persoonlijke tekst er op kunt strijken. Om kans te maken op een van deze shirts vragen we je om bij wijze van voorproefje alvast de zin ‘IN MIJN WERELD…’ af te maken met de woorden die ter beschikking staan. Dit zijn er flink wat dus maak er wat moois van! Uiteraard zullen degenen met de meest originele, ontroerende, of passende teksten winnen en zij kunnen zich dan ook verheugen op een exclusief exemplaar van dit LittleBigPlanet shirt.

De opdracht is dan ook:

Ontwerp je eigen LittleBigPlanet shirt met onderstaande woorden…

Stuur je antwoorden naar Inzendingen op of na maandag 24 november 2008 komen helaas te vervallen. Vergeet hierbij niet je naam en natuurlijk je adres te vermelden. De winnaars worden bekend gemaakt in een nieuwsbericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Succes!

 1.   
  ikketjuh's avatar

  Moet je AL die woorden gebruiken?

  Zonee, wat is maximum/minimum lengte van de zin?

  edit:
  Tussen al de nederlandse woorden staat ineens ‘overweight’ 😛

 2.   
  Lashrom's avatar

  ikketjuh schreef, "Moet je AL die woorden gebruiken?

  Zonee, wat is maximum/minimum lengte van de zin?

  edit:
  Tussen al de nederlandse woorden staat ineens ‘overweight’ :P"

  Je hoeft niet alle woorden te gebruiken. Maak gewoon een unieke/passende tekst.

 3.   
  Jostii's avatar

  nou ik wens alle deelnemers veel succes want de prijs is het dubbel en dwars waard 😀 damm wat is LBP een goed spel 8) 8)

 4.   
  jungler's avatar

  ik ga proberen 🙂

 5.   
  ps3 gek's avatar

  Wel moeilijk hey! 😳 Ik denk wel dat ik mee ga doen. Dus ieder woord mag maar één keer gebruikt worden? 🙄

 6.   
  craz's avatar

  Dit is wel een hele moeilijke opdracht 😛

 7.   
  Lashrom's avatar

  Ik geef dus nu een voorbeeld voor degenen die het niet begrijpen :

  ”In mijn wereld ben ik gemaakt van Manneken Pis”.

  Dit is dus een standaard tekst, je kan het natuurlijk langer maken met de woorden uit het plaatje.
  Probeer je tekst zo gek, uniek of grappig te maken. 😛

 8.   
  jungler's avatar

  mijne is binnengekomen normaal 😉

 9.   
  Gwido's avatar

  Ik dacht dat ze met ontwerpen echt ontwérpen bedoelden, dus heb ik in photoshop een heel t-shirt gemaakt. En toen bleek ook nog eens dat het niet om het spel ging, maar alleen om een t-shirt.
  Balen dus… Maarja, had ik maar goed moeten lezen 😛

 10.   
  ps3 gek's avatar

  UidoOut schreef, "Ik dacht dat ze met ontwerpen echt ontwérpen bedoelden, dus heb ik in photoshop een heel t-shirt gemaakt. En toen bleek ook nog eens dat het niet om het spel ging, maar alleen om een t-shirt.
  Balen dus… Maarja, had ik maar goed moeten lezen 😛 "

  Inderdaad 😛 Heb je nu al een ps3? 🙄

 11.   
  Gwido's avatar

  ps3 gek schreef, "

  ”UidoOut” schreef, "Ik dacht dat ze met ontwerpen echt ontwérpen bedoelden, dus heb ik in photoshop een heel t-shirt gemaakt. En toen bleek ook nog eens dat het niet om het spel ging, maar alleen om een t-shirt.
  Balen dus… Maarja, had ik maar goed moeten lezen 😛 "

  Inderdaad 😛 Heb je nu al een ps3? 🙄 "

  Nee, maar die gaat er nu snel komen 😀