Skate 2 Story trailer onthult verloop van een groots verhaal

Je aankomst in San Vanelona blijkt allerminst verwacht, maar het avontuur dat je te wachten staat in Skate 2 is eentje van ongekende hoogte. Laat Big Black de security rond Downtown bezig houden zodat je het corrupte gebied kan overnemen en samen met Rob Dyrdek Downtown weer tot een skateboardmekka kan omtoveren, ontmoet in de tussentijd je oude vrienden van Regs en Slappy’s, blijf skateboarden voor Skateboard Mag en Trasher om geld te verdienen en vertegenwoordig je voorste voet in het Regular versus Goofy toernooi. Bekijk dit alles en meer in de trailer hier.

Skateboardmekka San Vanelona is volgens de pro’s van de eerste Skate niet meer wat het ooit was, ook de held van het toendertijd zo perfecte San Vanelona moest elders skateboarden vanwege de te hoge beveiliging op de straten. Vijf jaar later keren de proskateboarders echter weer terug, waaronder jij. Aan jou en de skateboarders de taak om het onaangeraakte, maar erg potiëntele skategebied “New San Vanelona”, weer te veranderen in waar het ooit zo bekend om stond: hét skateboard mekka. In je rugzak zit deze keer een extra grote zak tricks (waaronder footloose grabs, handplants, fingerflips), de mogelijkheid om voorwerpen te verplaatsen, van je plank af te stappen en natuurlijk je o zo belangrijke creativiteit.

Skate 2 zal in januari 2009 verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3, de precieze datum is nog onbekend.

 1.   
  Overload14's avatar

  Het heeft idd al veel van de verhaallijn onthuld XD

 2.   
  LaurensWar's avatar

  Coole trailer

 3.   
  Machtaman's avatar

  ahhaha die gele agentje komt me bekent voor op een youtube filmpje waar die agent flipte om een scateboarder ahhahahaa

 4.   
  Astrix & Obelix's avatar

  aan het begin dacht ik dat het echt was.
  je kan zo tegen iemand zegen dat dit de makers zijn die een stukje voor doen dan geloven ze dat vast

 5.   
  Rickass93's avatar

  Het ziet er veelbelovend uit!

 6.   
  Overload14's avatar

  Masterstef schreef, "ahhaha die gele agentje komt me bekent voor op een youtube filmpje waar die agent flipte om een scateboarder ahhahahaa"

  heb je een link? XD

 7.   
  delta62's avatar

  Whoo, wat een vooruitgang met skate. Veel betere graphics enzo deze is een must voor mij!

 8.   
  ps3 gek's avatar

  Grafisch echt een vooruitgang, gelukkig nu ook een story met tussenfimpjes enzo. Ik twijfelde serieus ff of het ingame was of echt! Rob Dyrdek lijkt namelijk zooo goed!!! 😆