Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Prince of Persia – Story Trailer

In de nieuwste Prince of Persia bevindt de Prins zich in een nieuwe wereld die corrupt en aangetast is. Het verhaal en daarbij het doel van de Prins is dan ook om deze wereld te zuiveren. Dit verhaal en de daarbij horende omgevingen zullen dit keer meer fantasierijk zijn en zich niet zo vasthouden aan de werkelijkheid. Het moet een magischere, haast pöetische vormgeving krijgen, maar toch zeer geloofwaardig blijven. De speler moet verschillende ‘Lightwells’ aansteken, die zuiver licht de wereld in zullen zenden en daarmee de wereld één voor één haar puurheid teruggeven.

De transformatie van de wereld die hiermee gepaard gaat zal real-time gebeuren. Geen vervelende cutscenes meer dus, maar je zult gewoon rond kunnen lopen terwijl je omgevingen zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Zo groeien planten terug en wordt de lucht weer helder terwijl je je kunt blijven bewegen. Ook zal het in deze Prince of Persia niet meer mogelijk zal zijn om de tijd te manipuleren. Geen tijdgereis en teruggedraai meer dus. De nieuwste Prince of Persia zal op 5 december uitkomen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo DS.

Check nu deze lange story trailer, waarin het verhaal uit de doeken wordt gedaan.

 1.   
  Tring3linge's avatar

  Lijkt me een mooi spel. 🙂

 2.   
  maga's avatar

  KEI GOED TRAILER!!!! 😀 8) 😆 😛 🙄

 3.   
  LaurensWar's avatar

  die story line kan in iedergeval niet slecht zijn

 4.   
  cheanta's avatar

  Mooie trailer!
  wel dom dat ze het tweede deel van de trailer eraan hebben geplakt. namelijk het deel met de “gameplay” was al eerder verschenen in een trailer.

  zonde Ubisoft!