Bèta Battlefield Heroes stopt, gaat begin 2009 verder

De beta van de gratis te spelen game Battlefield Heroes is alweer geruime tijd aan de gang, maar daar zal spoedig verandering in komen. Vandaag, vrijdag 14 november, zal Electronic Arts de beta namelijk beëindigen. Volgens senior producer James Salt zal men begin 2009 een nieuwe beta starten, die vermoedelijk uit zal monden in de definitieve game.

Met Battlefield Heroes introduceert Electronic Arts een geheel nieuwe Play 4 Free-model, want de game zal geheel gratis zijn. In-game advertenties en micro-transacties, zoals nieuwe outfits en wapens, zullen voor de financiering zorgen, waardoor iedereen de basisgame kosteloos in huis kan halen. Battlefield Heroes zal geheel in de stijl van Team Fortress 2 beschikken over een cartoony uiterlijk en tevens zal de game ook toegankelijker worden voor het mainstream-publiek. EA en ontwikkelaar DICE laten echter weten dat de game ook zeker genoeg uitdaging zal bieden voor de fanatieke Battlefield gamers.

Battlefield Heroes zal begin 2009 verschijnen voor de PC.

 1.   
  Machtaman's avatar

  goedzo stel het maar weer uit 😡

 2.   
  Jarek's avatar

  Hij zou eerst al in de zomer vakantie komen in 2008.

 3.   
  /DareDevil's avatar

  Belachelijk met dat uitstellen 😕

 4.   
  Masco's avatar

  wanneer komt dat spel is uit dan :S alleen maar uitstellen……. *zucht*

 5.   
  Enhanced's avatar

  Oud nieuws 😛

  Dit wordt echt een flop. Doordat ze het maar blijven uitstellen gaat het enthousiasme er af. Je hebt gewoon geen zin meer om het nieuws bij te houden en als het spel uit is boeit het je ook niet meer. Echt jammer van EA en Dice

 6.   
  Qlimaxnl's avatar

  Een groot deel heeft de beta al gespeeld.

  Maar bij mij viel het toch echt tegen. Dit komt ook door de beta die eerst georganiseerd werd door Qaboss, die geflopt was.

  En nu flopt de hele game, en is het wachten een andere/nieuwe editie.

 7.   
  martyntjee's avatar

  Enhanced schreef, "Oud nieuws 😛

  Dit wordt echt een flop. Doordat ze het maar blijven uitstellen gaat het enthousiasme er af. Je hebt gewoon geen zin meer om het nieuws bij te houden en als het spel uit is boeit het je ook niet meer. Echt jammer van EA en Dice"

  zo denk ik er nu idd over 🙄

 8.   
  MauriceV's avatar

  Bommeltje schreef, "Belachelijk met dat uitstellen 😕 "

  nou, het is alleen maar goed hoor want tijdens het spelen van de beta was ik nogal wat bugs tegen gekomen. 1 level was zelf uit de lucht gehaald tijdens de beta wanwege te veel bugs 😉

 9.   
  pepijn112's avatar

  97 jaar latur 😕

 10.   
  thomazajax's avatar

  Dit spel zou in de zomer van 2008 uitkomen 😮 toen heb ik elke week gekeken of ik hem al kon downloaden en nu wordt hij gewoon naar 2009 uitgesteld! belachelijk 😕

 11.   
  mrxthereal's avatar

  Deze game is zo op de achtergrond verdwenen dat ik denk dat er niemand meer echt op zit te wachten. Voor degene die dat wel deden, TF2 is super vet, koop die lekker.

 12.   
  Capp's avatar

  En dit moest dan een simpele gratis ‘cartoonshooter’ worden?

 13.   
  Tadao's avatar

  Enhanced schreef, "Oud nieuws 😛

  Dit wordt echt een flop. Doordat ze het maar blijven uitstellen gaat het enthousiasme er af. Je hebt gewoon geen zin meer om het nieuws bij te houden en als het spel uit is boeit het je ook niet meer. Echt jammer van EA en Dice"

  idd,alser nog 1 uitstel komt,zallik volgens mij zo denken alsie uitkomt: hmmm,ok…eindelijk…ah,nvm” xD

  oh en

  mrxthereal schreef, "Deze game is zo op de achtergrond verdwenen dat ik denk dat er niemand meer echt op zit te wachten. Voor degene die dat wel deden, TF2 is super vet, koop die lekker."

  …1) niet iedereen deelt die mening xD 2) maar battlefield heroes is (grotendeels) gratis xD

 14.   
  Sarge's avatar

  pff, ik dacht dat ik hem afgelopen zomer al zou kunnen spelen en nu stellen ze het nog wat uit 🙁

 15.   
  Tadao's avatar

  Xillion schreef, "

  ”Bommeltje” schreef, "Belachelijk met dat uitstellen 😕 "

  nou, het is alleen maar goed hoor want tijdens het spelen van de beta was ik nogal wat bugs tegen gekomen. 1 level was zelf uit de lucht gehaald tijdens de beta wanwege te veel bugs 😉 "

  ja maar ze hebben t drukker met games waarze meer winst in zien xD

 16.   
  Rock-in's avatar

  Wat een onzin, dertig keer uitstellen en dan nog geld durven vragen voor items. Als ze bij voorbaat geen release informatie hadden gegeven, hadden we al dat gez**k nu niet.

 17.   
  plesticmen's avatar

  ja eerst zomer vakantie 08 toen kesr 08-09 en nu hebben ze het al over 2009 kut:D:P