Resident Evil 5 screenshots laten grafische pracht zien

Resident Evil 5 is het nieuwste deel in de bekende Resident Evil serie. Omdat het een goed aangeschreven game serie is wordt er ook veel van deze nieuwe game verwacht, Capcom heeft immers een naam om hoog te houden.

Dankzij 15 nieuwe screenshots kunnen we nu alvast wat van de game zien, zoals dat het grafisch allemaal wel goed zit. Ook kunnen we een aantal characters en omgevingen van dichtbij zien en we moeten zeggen: dit ziet er allemaal gelikt uit.

Resident Evil 5 is uiteraard weer een third-person actie/horrorgame. De setting is deze keer een bloedhete Afrikaanse stad en ditmaal heb je Chris Redfield onder de knoppen, een oude bekende uit de eerdere Resident Evil-titels. Chris is aan het werk gegaan voor de organisatie BSAA en namens dit bedrijf wordt hij naar Afrika gestuurd om een ongeluk in de woestijn te onderzoeken.

Naast verschillende vijanden moet je het ook opnemen tegen de hitte. Je kunt namelijk niet te lang in de zon blijven en moet af en toe de schaduw opzoeken. Ook licht speelt je parten in de game, want je ogen moeten zo nu en dan namelijk wennen aan donkere of lichte omgevingen. Daardoor wordt je zicht tijdelijk slechter, wat natuurlijk de nodige schrikmoment oplevert.

Resident Evil 5 verschijnt 13 maart 2009 voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Julius's avatar

  nice man dit word wreed

 2.   
  ckerigon's avatar

  AHHH Dit word mijn grootste vriend 😀

  En die ketting zaagg!! vet 😛

 3.   
  firro's avatar

  Wooow!!! niceee

 4.   
  Xtremie's avatar

  Wow Screen 15, die haalt z’n bestek zeker niet bij de IKEA 😆

 5.   
  Darkknight's avatar

  XtreMie schreef, "Wow Screen 15, die haalt z’n bestek zeker niet bij de IKEA 😆 "

  dat wrees ik niet nee haha

 6.   
  Machtaman's avatar

  ik had vorige voor het laatst residnet gesppelt en nooit weer met wat vrienden om 3 uur snachts effe zitten spelen oho dat was eng 😡

 7.   
  /DareDevil's avatar

  Mooie screens deze game wordt echt gewoon gruwelijk goed 😆

 8.   
  Rickass93's avatar

  Nja, de titel zegt het al.

 9.   
  Deadly-L's avatar

  DIT IS FUCKING WREED PRACHTIGE PLAATJES 😉 CANOT WAIT

 10.   
  PaNNa's avatar

  Ik ruik een nieuwe uitdaging in deze game. 🙂

 11.   
  bubelss's avatar

  ik was nog zwaar onder de indruk alleen toen ik de laatste 2 screens zag dacht ik van … ?? naja jammer maar mischien heb ik het wel fout en is hij wel heel leuk