Epic pakt Gears of War 2 piraat hard aan

Een verkoper van games en gemodde consoles uit het Amerikaanse plaatsje St. Louis zal zich in het vervolg wel twee keer bedenken voordat hij weer adverteert een game meer dan een week voor de release al te verkopen. Dit deed hij namelijk met het spel Gears of War 2 die hij in sommige gevallen ook verkocht, in combinatie met een gemodde Xbox 360 die het illegale spel af kon spelen. Helaas voor de verkoper kwam ontwikkelaar Epic er al vrij snel achter en werd hij op 31 oktober aangeklaagd.

Tot een uitspraak is het echter niet gekomen: de verkoper en ontwikkelaar Epic hebben een deal gesloten, die voor de verkoper zelf heel onvoordelig is. Hij moet zijn gehele voorraad gemodde consoles en onderdelen voor het modden van consoles inleveren, Epic een som geld betalen en publiekelijk zijn excuses maken. Daarnaast moet hij Epic helpen met opsporen van andere mensen die ook illegale kopiรซn van games verkopen en waarschijnlijk moet hij ook de kosten van de advocaten betalen.

Door deze uitspraak kan de man zijn winkel wel opdoeken aangezien deze vooral gemodde waren verkocht en hij zich hier nooit meer mee bezig mag houden.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Sweet justice! 8) Dat komt er van als je zoiets flikt! En wat voor en som geld zal dat wel niet zijn ? Maar hoe komen zulke mensen toch aan die games.?????? ๐Ÿ˜•

 2.   
  NoFearz's avatar

  Typfout ๐Ÿ˜‰

  ook verkoch, tin combinatie

 3.   
  Mmore's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Sweet justice! 8) Dat komt er van als je zoiets flikt! En wat voor en som geld zal dat wel niet zijn ? Maar hoe komen zulke mensen toch aan die games.?????? ๐Ÿ˜• "

  Elke idioot kan ze krijgen.. Ik bedoel, google maar is ‘Gears of War 2 torrent’. Hopelijk heeft dit een sterk afschikwekkend effect. Deze grappenmakers zorgen ervoor dat ontwikkelaars moeten knokken om nog winst te maken over een game, wat er toe leidt dat WIJ die wel hun games kopen meer kwijt zijn omdat de winstmarge op de huidige producten niet hoog genoeg is.

 4.   
  Mrn.'s avatar

  Mmore schreef, "

  ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Sweet justice! 8) Dat komt er van als je zoiets flikt! En wat voor en som geld zal dat wel niet zijn ? Maar hoe komen zulke mensen toch aan die games.?????? ๐Ÿ˜• "

  Elke idioot kan ze krijgen.. Ik bedoel, google maar is ‘Gears of War 2 torrent’. Hopelijk heeft dit een sterk afschikwekkend effect. Deze grappenmakers zorgen ervoor dat ontwikkelaars moeten knokken om nog winst te maken over een game, wat er toe leidt dat WIJ die wel hun games kopen meer kwijt zijn omdat de winstmarge op de huidige producten niet hoog genoeg is. "

  Nou, het is niet zo erg een keertje een game downloaden en spelen. Maar wat wel erg is, de game downloaden en in grote hoeveelheden verkopen. Dat is hier juist het grootste probleem.

 5.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  Je weet toch ook dat je strafbaar bezig bent? Beetje dom hoor. Als je zoiets wilt doen, doe het dan in een besloten kringetje. Stuitend gewoon.

  Hier wat dingen over deze zaak die je kunt na-googlen:
  Eigenaar van de zaak: Roger Altmeyer
  Zijn zaak heet: St. Louis Mod Shop

  Het blijkt ook dat zijn advertenties niet te negeren waren… hoe dom kun je zijn???

 6.   
  stormtrooper's avatar

  Mooi hard aanpakken die gasten!

 7.   
  nickykolkie's avatar

  NoFearz schreef, "Typfout ๐Ÿ˜‰

  ook verkoch, tin combinatie"

  boeiee ๐Ÿ˜› (lekker voor die vent) ๐Ÿ˜€

 8.   
  Curver's avatar

  Schijnheilige gevallen hier zeg… Zeker allemaal ouders met genoeg geld / zonder interesse in hun kinderen (voor de mensen die zich beledigd voelen/aangesproken: je begrijpt wel wat ik bedoel als je een paar jaar ouder bent).

 9.   
  bubelss's avatar

  en nu houden we van justitie ๐Ÿ˜› oppakken zo’n vent

 10.   
  calkie's avatar

  Curver schreef, "Schijnheilige gevallen hier zeg… Zeker allemaal ouders met genoeg geld / zonder interesse in hun kinderen (voor de mensen die zich beledigd voelen/aangesproken: je begrijpt wel wat ik bedoel als je een paar jaar ouder bent). "

  slaat ook nergens op wat jij hier uitkraamd