Epic probeert issues Gears of War 2 in kaart te brengen

Sinds enkele dagen ligt Gears of War 2 in de winkels en veel Xbox 360-gamers zijn weer volop bezig gegaan met het nieuwe avontuur van Delta Squad. Net zoals velen waren wij ook erg enthousiast over de game, zo bleek wel in onze review. Toch komen er ook steeds meer problemen naar boven. Het nieuwe systeem van matchmaking wordt als vervelend beschouwd en de game zou zowel in de singleplayer als in de multiplayer enkele vervelende bugs bevatten.

Om alle problemen in kaart te brengen, heeft de community manager van Epic een topic geopend op het officiële forum. Via dit forum kan je laten weten welke problemen je bent tegengekomen en daarnaast zal de community manager wat van zich laten horen als er nieuwe oplossingen of fixes beschikbaar zijn.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

  1.   
    Mmore's avatar

    Slordig, maar helaas veel voorkomend. 🙁

  2.   
    FrozenFury's avatar

    In single player heb ik er maar eigenlijk één keer last van gehad. Viel door de map 😆

  3.   
    123cheatnowdotnl's avatar

    Gepost door Mmore:
    Slordig, maar helaas veel voorkomend.

    Tja… niet iedereen is volmaakt. Midnight Club Los Angeles voor de PS3 heeft ook veel fouten… snel hopen op een update voor deze 2 games.

    //jojomeister

  4.   
    Warboy's avatar

    Dan hebben ze veel om aan te horen want er zijn toch wel een paar iri fouten opgedoken! 👿

  5.   
    N360Gamer's avatar

    Ik had in de singleplayer een keer dat ik dekking bij een muurtje zocht en het gevolg was dat ik er niet meer weg kwam. Erg vreemd, want ik zweefde ook nog eens een halve meter in de lucht 😆

  6.   
    delta62's avatar

    Goed van Epic, het match making systeem werkt inderdaad nog niet optimaal 🙁