Need for Speed Undercover overview trailer

Vandaag is er een nieuwe trailer opgedoken van Need for Speed Undercover. Hierin krijgen we een klein overzicht van het spel te zien. We krijgen ook duidelijk te zien dat Undercover helemaal anders is dan zijn voorganger Pro Street. Electronic Arts geeft weer de vrijheid aan de spelers om in de stad rond te cruisen, wat we al te zien kregen in Need for Speed: Underground 2, Most Wanted en Carbon.

Need for Speed Undercover is de titel van de nieuwste telg uit de serie. EA heeft langer aan deze game gewerkt dan voorgaande delen, om voor meer creativiteit en kwaliteit te zorgen. In Undercover speelt vooral een uitgebreide verhaallijn een grote rol. Het verhaal wordt verteld middels live action filmpjes waar een uitzonderlijk groot budget voor is vrijgemaakt. Verder zal ook de politie weer terug zijn nadat die uit het vorige deel waren geschrapt. Verwacht dus achtervolgingen op hoge snelheid over de snelweg met de hete adem van een smeris in je nek.

Need for Speed Undercover zal op 21 november uitkomen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

 1.   
  JayRoen O’neal's avatar

  Nog even wachten ๐Ÿ˜€
  Maar vind hem toch veel van MW weg hebben..
  Of ligt dat aan mij

 2.   
  ckerigon's avatar

  Het lijkt mij ook eeen prachtige game!!
  Ik hoop dat ze net zo’n mooie schademodel hebben ingeduwd als bij Prostreet.

 3.   
  zultrax's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "Het lijkt mij ook eeen prachtige game!!
  Ik hoop dat ze net zo’n mooie schademodel hebben ingeduwd als bij Prostreet."

  en hopelijk kan je dat ook uitzetten :P…
  tenminste ging bij pro street je auto ook slechter rijden als je een deuk had anders is het niet erg natuurlijk maar ik hou mijn auto het lieft mooi en ben niet zo een goede chauffeur ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  Sarge's avatar

  ziet er vet uit ๐Ÿ˜›

 5.   
  plesticmen's avatar

  hij is vet en weetjke er blijft een echt NFS tintje aan hange ๐Ÿ˜€

 6.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  als je wilt weten welke auto’s er allemaal bij zitten moet je even via mijn profiel op alle berichten klikken. Heb namelijk een lijstje gemaakt met alle auto’s erin. Nou ja, bijna alle auto’s. De Nissan 370Z staat er alleen niet tussen, maar de rest wel.

 7.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  ik kan echt niet wachten tot het spel uitkomt…

  heb gewoon kriebels in mijn buik (:lol:)

 8.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  ga nu ff naar de VW dealer. (scirocco proefrijden)

  Moet wel goed onthouden hoe dat ding rijdt, want dan kan ik dat gaan vergelijken met undercover… kijken hoe realistisch die is. jammer trouwens dat er weer geen Bentleys in de lijst voorkomen.

  //jojomeister