Ubisoft neemt ook World in Conflict: Soviet Assault over

PC-gamers kunnen al geruime tijd aan de slag met de explosieve strategie van World in Conflict en het wachten is nog steeds op de game voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Deze consoleversie, die door het leven gaat als World in Conflict: Soviet Assault, wordt begin 2009 verwacht en zal extra content voor de single- en multiplayer bevatten.

Gisteren werd al gemeld dat Ubisoft ontwikkelaar Massive had gekocht en vandaag is ook officeel onthuld dat de game World in Conflict: Soviet Assault door Ubisoft wordt uitgegeven. Dit zal ergens in het begin van 2009 gebeuren.

World in Conflict verscheen in 2007 voor de PC en de consoleversie van de game gaat door het leven als World in Conflict: Soviet Assault. De game beschikt over voice command, kleinere multiplayer mappen voor maximaal tien spelers en diverse nieuwe units. De PC wordt ook voorzien van alle extra’s uit Soviet Assaultin de vorm van een add-on.

World in Conflict belooft de next generation van strategy-games te worden, compleet met volledig verwoestbare 3D-omgevingen, team-based multiplayer en een focus op snelle, doeltreffende gevechten. Het verhaal schotelt je een authentiek Koude Oorlog-scenario voor, waarin de Berlijnse Muur nooit gevallen is. Het is 1989 en de Sovjet-troepen banen zich een weg door Europa. De NAVO is zeer terughoudend en komt pas in actie zodra er een overweldigende invasie plaats vindt van het Amerikaanse grondgebied. Jij speelt in deze situatie een field commander en je hebt de leiding over de meest krachtige militaire machines ter wereld in een missie om de Amerikaanse steden weer te heroveren.

Wil je meer weten over World in Conflict? Check dan snel onze review!

World in Conflict is inmiddels verschenen voor de PC. Soviet Assault voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 volgt begin 2009.

  1.   
    Machtaman's avatar

    Moeten zij het weer verpesten !@#@!@#!$$!@!

  2.   
    GraveDevil's avatar

    Noem eens 1 game die Ubisoft verpest heeft?

    Dit is trouwens gister ook al gepost…

  3.   
    Neolite's avatar

    Masterstef schreef, "Moeten zij het weer verpesten !@#@!@#!$$!@!"

    Volgens mij is het juist goed dat Ubisoft dit doet, want anders was er misschien wel geen World in conflict voor de 360 en ps3 geweest.

  4.   
    ChielB's avatar

    GraveDevil schreef, "Noem eens 1 game die Ubisoft verpest heeft?

    Dit is trouwens gister ook al gepost…"

    Het bericht is iets aangepast, dit nieuws is de bevestiging dat men WiC: Soviet Assault daadwerkelijk gaat uitbrengen. Gisteren was de melding van de algemene overname van Massive.

  5.   
    blackhawk1's avatar

    Masterstef schreef, "Moeten zij het weer verpesten !@#@!@#!$$!@!"

    welke game hebben zij verpest dan………

  6.   
    SuperNova's avatar

    Persoonlijk vind ik dat de afwerking voor EndWar beter mocht zijn ,buiten dat hoor je me niet klagen. 🙂

  7.   
    blackhawk1's avatar

    SuperNova schreef, "Persoonlijk vind ik dat de afwerking voor EndWar beter mocht zijn ,buiten dat hoor je me niet klagen. 🙂 "

    vind ik zo ie zo niet zo n leuke game maar ze hebben het niet echt verknald want ik verwachtte er ook niet veel van en zag er niet zo veel in dus het was in mijn ogen niet slim om aan te beginnen

  8.   
    Fawaka-W's avatar

    kvind ubisoft slechter dan EA nu.. wat een reeks BAGGER hebben ze uitgebracht zeg..

  9.   
    nickykolkie's avatar

    ik denk weer aan die goede tijden dat ik wic speelde ik heb er opeens zin in ga het er weer ff op pleuren en voor de 4e keer kapot spelen xD

  10.   
    nickykolkie's avatar

    SuperNova schreef, "Persoonlijk vind ik dat de afwerking voor EndWar beter mocht zijn ,buiten dat hoor je me niet klagen. 🙂 "

    em we zitten hier over wic te praten maar wic is wel 1000x beter dan end war maar end war is ook leuk ohh oeps nu praat ik ook over end war nahh boeieeee 😆

  11.   
    Tadao's avatar

    ik vind de world in conflict game(s) egt goe,ubisoft,verpestet pls niet T.T en met de naam soviet assault klinktet nog beter xD soviets ftw 😛

    btw

    GN “Ultima”

    1742 posts Masterstef schreef:
    Moeten zij het weer verpesten !@#@!@#!$$!@!
    Volgens mij is het juist goed dat Ubisoft dit doet, want anders was er misschien wel geen World in conflict voor de 360 en ps3 geweest.

    world in conflict vind ik meer een echte pc game(maarja,da vindik meestal van rts games,maar vooral deze 🙄 )

  12.   
    SuperNova's avatar

    kolkie95″][quote=”SuperNova schreef, "Persoonlijk vind ik dat de afwerking voor EndWar beter mocht zijn ,buiten dat hoor je me niet klagen. 🙂 "

    em we zitten hier over wic te praten maar wic is wel 1000x beter dan end war maar end war is ook leuk ohh oeps nu praat ik ook over end war nahh boeieeee :lol:[/quote]

    Het gaat om het feit dat het een strategy game is en uitgebracht is door Ubi.