Xbox 360 krijgt unieke Gears of War 2-covers

Xbox 360-covers zijn dezer dagen zeer populair en dus leek het Microsoft een leuk idee om eens een paar Gears of War 2-covers te maken. Er worden maar enkele covers geproduceerd die gebruikt zullen worden voor promotiedoeleinden en tentoonstellingen. Je zal ze dus helaas nergens in de winkels zien.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    ckerigon's avatar

    JEZUS wat mooi ๐Ÿ˜†

  2.   
    Neolite's avatar

    Zo dat is zeer goed gemaakt. 8)

  3.   
    Tom's avatar

    Zeer net design, al denk ik niet dat de groene lampjes van de Xbox 360 er goed bij passen. Wellicht even laten vervangen door iets roods? Da’s pas bad-ass. 8)

  4.   
    S4p4t6m's avatar

    ik zit erover te denken weer een xbox 360 te gaan kopen, hij is echt goedkoop en de games zijn echt vet ๐Ÿ™‚

  5.   
    jungler's avatar

    whaw de is echt mooi

  6.   
    delta62's avatar

    fokkin wreed!

  7.   
    Chinook's avatar

    Tharduz schreef, "Zeer net design, al denk ik niet dat de groene lampjes van de Xbox 360 er goed bij passen. Wellicht even laten vervangen door iets roods? Da’s pas bad-ass. 8) "

    Maar dan is je xdoos dood. ๐Ÿ˜›