Gears of War 2 verkoopt meer dan twee miljoen games op dag één

Uit onderzoek bij een groot aantal winkeliers is gebleken dat Gears of War 2 maarliefst 2.100.000 keer is verkocht zijn releasedag. Het spel kwam afgelopen vrijdag uit en ging in de Verenigde Staten zo’n 1,4 miljoen keer over de toonbank. Europa deed daar nog eens zeven ton aan verkochte games bij.

Hiermee benadert Gears of War 2 andere topgames, zoals Halo 3 en Grand Theft Auto IV. Die wisten in hun eerste week na de release respectievelijk 3,8 miljoen en 3,3 miljoen keer te verkopen.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

  1.   
    calkie's avatar

    het is niet geworden wat ik er van verwachte shotgun veel te traag en zwak, lancer veel te sterk ,mortier slaat helemaal nergens op zo sterk maar wel gaaf ,sniper ja ben wel blij dat de active down er uit is maar als je dan ziet dat je iemand een headshot geeft laat zijn koppie er dan af vliegen en niet dat ie vrolijk verder kan knallen dat vind ik echt zwaar kut maar gebeurt wel vaak vind ik maar waar ik me het meeste aan erger is dat je niemand kan kicken als je aan het spelen bent en moet wachten tot je in de lobie bent

  2.   
    EEkh00rn's avatar

    niet gekocht 😆

  3.   
    NoFearz's avatar

    Gebruik normale zinnen zodat wij makkelijker kunnen lezen.
    De shotgun is niet slechter en niet trager dan deel 1. Lancer is een mooier wapen dan de shotgun mede, omdat er nu een chainsaw battle nu bij zit. Deel 2 is verbeterd, want ik vond deel 1 echt op een sniper en shotgun game lijken en totaal niets anders, omdat dat alleen maar werd gebruikt. Je kon nauwelijks killen met de lancer(alleen met chainsaw als je achter hem staat. Volgens mij hebben wij ook minder levens(kan het mis hebben). Verder vind ik de mortier geweldig. Is niks mis mee. Ik vind Gears Of War 2 online in alle opzichten verbeterd. 😉

  4.   
    craz's avatar

    calkie schreef, "het is niet geworden wat ik er van verwachte shotgun veel te traag en zwak, lancer veel te sterk ,mortier slaat helemaal nergens op zo sterk maar wel gaaf ,sniper ja ben wel blij dat de active down er uit is maar als je dan ziet dat je iemand een headshot geeft laat zijn koppie er dan af vliegen en niet dat ie vrolijk verder kan knallen dat vind ik echt zwaar kut maar gebeurt wel vaak vind ik maar waar ik me het meeste aan erger is dat je niemand kan kicken als je aan het spelen bent en moet wachten tot je in de lobie bent"

    Aaaa joh wat zeur je nou het is gewoon in een woord: lauw 😆

  5.   
    tom__vdv's avatar

    dit zou een reden kunnen zijn voor mij om een xbox 360 te kopen ipv een ps3 😀
    ziet er gewoon vet uit !!

  6.   
    Rickass93's avatar

    Zo dan, hoop geld is er dan al aan verdiend! 😆

  7.   
    OkkieBOOMER's avatar

    Had ik zeker verwacht, en het is an Exclusive titel voor XBOX360 dus extra knap!

  8.   
    Goalie92's avatar

    jezus, 2,1 miljoen op dag 1 wel goed:P maar ik ben voorstander van de ps3:D die hebben gt5 die in 2009 komt:D

  9.   
    Darkknight's avatar

    ik heb hem al uit gespeeld en als ik het einde een beetje heb begrepen toen ik half lag te slapen omdat alle makers etc kwamen komt er waarschijnlijk een opvolger

  10.   
    delta62's avatar

    Vette game, ik heb hem natuurlijk op dag 1!

  11.   
    Astrix & Obelix's avatar

    ik ga hem niet kopen omdat we de xbox 360 verkopen maar anders mischien wel

  12.   
    Dy-88's avatar

    wow! da’s veel ik denk dat als ik (eindelijk 🙄 ) de Xbox 360 koop dan dat ik deze erbij haal.
    ik hoop dat ze een record bevestigen 😀

  13.   
    Wouter's avatar

    Jezus, dat is echt veel. Zeker netjes. 🙂

  14.   
    Thieskuhhh's avatar

    GoW is gewoon vet! was eigelijk wel te verwachten!
    Ik wacht nog op de verkoop van mijn wii en dan koop ik een xbox 360 met GoW 2 😀

  15.   
    Overload14's avatar

    was wel te verwachte dat ie zoveel werd verkocht

  16.   
    plesticmen's avatar

    lol nu denk ik echt hmm waar is gta 😀

  17.   
    calkie's avatar

    yagamer schreef, "

    ”calkie” schreef, "het is niet geworden wat ik er van verwachte shotgun veel te traag en zwak, lancer veel te sterk ,mortier slaat helemaal nergens op zo sterk maar wel gaaf ,sniper ja ben wel blij dat de active down er uit is maar als je dan ziet dat je iemand een headshot geeft laat zijn koppie er dan af vliegen en niet dat ie vrolijk verder kan knallen dat vind ik echt zwaar kut maar gebeurt wel vaak vind ik maar waar ik me het meeste aan erger is dat je niemand kan kicken als je aan het spelen bent en moet wachten tot je in de lobie bent"

    Aaaa joh wat zeur je nou het is gewoon in een woord: lauw 😆 "

    dan heb jij geen verstand van online gaming

  18.   
    calkie's avatar

    NoFearz schreef, "Gebruik normale zinnen zodat wij makkelijker kunnen lezen.
    De shotgun is niet slechter en niet trager dan deel 1. Lancer is een mooier wapen dan de shotgun mede, omdat er nu een chainsaw battle nu bij zit. Deel 2 is verbeterd, want ik vond deel 1 echt op een sniper en shotgun game lijken en totaal niets anders, omdat dat alleen maar werd gebruikt. Je kon nauwelijks killen met de lancer(alleen met chainsaw als je achter hem staat. Volgens mij hebben wij ook minder levens(kan het mis hebben). Verder vind ik de mortier geweldig. Is niks mis mee. Ik vind Gears Of War 2 online in alle opzichten verbeterd. ;)"

    smaken verschillen blijkbaar ben het niet met jouw eens