Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: LittleBigPlanet – Heavy Metal Mullet

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

LittleBigPlanet is reeds verschenen voor de PlayStation 3.

Bekijk snel deze nieuwe trailer, waarin een (fictieve) speler zijn eigen Heavy Metal Mullet-level heeft gemaakt.

 1.   
  Ma-x-rinus's avatar

  Wat een vage stem heeft die man xD

 2.   
  Sarge's avatar

  Ma-x-rinus schreef, "Wat een vage stem heeft die man xD"

  ja 😕 nogal 😆
  littlebigplanet is trouwens echt geen game voor mij 🙁

 3.   
  ps3 gek's avatar

  Ik wil hem ook! Ik weet nog niet wanneer ik hem ga halen, maar hij komt er zeker!!! 8) Durt overigens wel erg lang voor je zo’n mooi level hebt. 😳

 4.   
  Mattmerize's avatar

  ps3 gek schreef, "Ik wil hem ook! Ik weet nog niet wanneer ik hem ga halen, maar hij komt er zeker!!! 8) Durt overigens wel erg lang voor je zo’n mooi level hebt. 😳 "

  Een erg lang of gecompliceerd level duurt wel even ja, maar een degelijk level heb je vrij snel voor elkaar (zoek maar op ‘the spirit Susaku’ van Matthijsjuh) vind ik.

  “Play with everythiiiiiiiiiiiiiing!” 😛

 5.   
  Overload14's avatar

  heb die trailer op tv gezien 😀 die stem daar is toch iets beter

 6.   
  /DareDevil's avatar

  Yeahh boy Littlebigplanet is nog steeds de reden dat ik het jammer vind dat ik een XB360 heb en geen PS3 waren er maar meer van die enorm vette exclusives voor de PS3 😮

 7.   
  Overload14's avatar

  Bommeltje schreef, "Yeahh boy Littlebigplanet is nog steeds de reden dat ik het jammer vind dat ik een XB360 heb en geen PS3 waren er maar meer van die enorm vette exclusives voor de PS3 😮 "

  God of war mss?

 8.   
  Darkknight's avatar

  wttff 😀

 9.   
  jungler's avatar

  cool zo een levels maken 😆