Nieuwe screenshots Lord of the Rings Online: Mines of Moria

The Lord of the Rings online heeft inmiddels al een uitbreiding, maar hier blijft het niet bij. Codemasters heeft namelijk een tijdje geleden bekendgemaakt dat Lord of the Rings Online: Mines of Moria er aankomt. Voor deze uitbreiding is vandaag een aantal nieuwe screenshots uitgebracht.


The Mines of Moria neemt high-level spelers uit het gebied van Eriador naar de met goblins gevulde mijnen van Moria. Jij als speler komt aan in het van oorsprong door dwarfs bezeten gebied, vlak nadat de Fellowship of the Ring, volgens het boek, daar doorheen is gepasseerd. Je komt hier weer eindbazen tegen zoals we die kennen uit de Tolkien verhalen. Zo bevecht je de Balrog en de Watcher.

Ook zijn er 10 levels toegevoegd aan het spel, waardoor je als speler van level 50 tot level 60 door kan spelen. Daarnaast zijn twee nieuwe klassen beschikbaar: de Warden en de Runekeeper. Enkele andere features omvatten grote hoeveelheden instances voor groepen van 3, 5, 12 en 24 spelers, een nieuw leaderbord en achievements systeem, verbeterde AI en de mogelijkheid om je als speler bij de Fellowship te voegen om het verhaal nog dichter bij het boek te laten verlopen.

Lord of the Rings Online: Mines of Moria zal 18 november voor de PC in de winkels liggen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rickass93's avatar

  Nog nooit van het spel gehoord! 馃槷
  Heb ik onder een steen geleefd of is het niet zo’n bekende game?

 2.   
  Bub’z's avatar

  ”Rickass93″ schreef, "Nog nooit van het spel gehoord! 馃槷
  Heb ik onder een steen geleefd of is het niet zo’n bekende game?"

  Waarschijnlijk heb je onder 2 stenen geleefd.

 3.   
  R1chardTM's avatar

  Waarschijnlijk heb je onder een hunnenbed gelegen want de game is al 2 jaar uit en is toch aardig bekend. Maar ja je kan ook niet alle games kennen natuurlijk :).

 4.   
  Rickass93's avatar

  Ik schaam me diep. 馃槼

 5.   
  Sarge's avatar

  vind de graphics niet zo mooi 馃檨

 6.   
  DutchFreeze's avatar

  ik heb het wel eens gespeeld bij een vriend van me , maar ik vind de gameplay echt sucking slecht, en de graphics zijn ook nite al te best 馃槼