Europese versie Mortal Kombat vs. DC Universe ongecensureerd

De werelden van Mortal Kombat en het DC-universum zullen spoedig botsen in de actievolle game Mortal Kombat vs. DC Universe. Naast grote namen als Scorpion en Sub-Zero verschijnen dan ook beroemdheden als Superman en The Joker in de arena.

Over The Joker was onlangs nog wel wat commotie ontstaan, want er was onthuld dat men de fatality van The Joker zou gaan censureren. In de fatality schiet The Joker eerst met een fop-pistool, om vervolgens met een echt wapen de tegenstander volledig overhoop te knallen. Dit zou vanwege de Teen-rating (13 jaar en ouder) in Amerika buiten beeld gebeuren, wat door veel gamers als zwaktebod werd gezien.

De mensen van Videogamer hebben echter de game recent in actie gezien en na een gesprek met senior producer Hans Lo konden ze concluderen dat de Europese versie ongecensureerd op de markt zal komen. In Europa krijgt de game namelijk een 15/16+ rating, dus de fatality is bij ons gewoon in volle glorie te zien.

Mortal Kombat vs. DC Universe is de nieuwste telg in de actievolle Mortal Kombat-serie. Voor de eerste keer nemen Scorpion, Sub-Zero en vele andere Mortal Kombat vechters het op tegen DC Universe superhelden, zoals Batman en Superman. De game kent een nieuw vechtsysteem met onder andere Freefall Kombat en Klose Kombat.

De werelden waarin je vecht bestaan uit meerdere arena’s en Freefall Kombat houdt in dat je een tegenstander door een gebouw of muur kunt slaan en ze kunt blijven bevechten tot je bij de nieuwe arena bent aanbeland. Klose Kombat laat je op korte afstand vechten, waarbij je op een brute wijze te maken krijgt met gescheurde kleding en blauwe plekken. Mortal Kombat vs. DC Universe kent ook een avontuurlijke singleplayer, voorzien van een sterke verhaallijn en twee unieke perspectieven.

Mortal Kombat vs. DC Universe verschijnt 21 november voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  *Erg diepe zucht* Er valt altijd wel iets over te zeuren!!! ๐Ÿ˜•

 2.   
  Ika Q's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "*Erg diepe zucht* Er valt altijd wel iets over te zeuren!!! ๐Ÿ˜• "

  Wees blij dat het niet gesensureerd is ๐Ÿ˜† .

 3.   
  mitchelltje9's avatar

  yes wij krijgen de goeie versie ๐Ÿ˜€

 4.   
  Mrn.'s avatar

  Dat is zeker beter ๐Ÿ˜€ .

 5.   
  Rickass93's avatar

  haha, mooi!