Halo Wars verschijnt februari 2009

Voor de hoog aangeschreven game Halo Wars is nog steeds geen releasedatum bekend. Ook nu kunnen we geen precieze datum geven, maar er is wel een releasemaand vrijgegeven. Microsoft heeft namelijk onthuld dat Halo Wars in februari van 2009 uit zal komen.


Halo Wars speelt zich af v贸贸r Halo 1: Combat Evolved. We schrijven de tijd dat de mensen voor het eerst in aanraking komen met de Covenant. In de Human-campaign krijg jij de “Spirit of Fire”-troepenmacht onder de knoppen, een leger van de UNSC. Daarnaast wordt het ook zeer waarschijnlijk dat er een Covenant-campaign aankomt en dat ze speelbaar zullen zijn in de losse potjes. De game zal zich kunnen inspireren op twee knallers van Halo-titels en een heleboel achtergrondinformatie.

Op het gebied van units zien we dan ook veel bekenden uit de shootergames. Scorpion Tanks, Warthogs, Elites, Marines, Spartans, Pelicans, Hunters, Banshees en Scarrabs kwamen langs in de trailer en daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de Grunts en de Elites die in de covenantlegers vechten. Daarnaast is men ook van plan om met een serie nieuwe units te komen. Halo Wars moet een meeslepende singleplayermode maar ook een grote multiplayermode gaan huisvesten. Xbox Live is daar een belangrijk deel van. Verwacht dus verhitte strategygames via Xbox Live, maar ook toernooien, clans en downloads.

Halo Wars verschijnt medio februari 2009 voor de Xbox 360.

  1.   
    Kilerden's avatar

    word dus maart 馃檨

  2.   
    Neolite's avatar

    Of nog veel later. 馃檨

  3.   
    Dy-88's avatar

    er komen zoveel goeie titels in febuari 2009… 8)

  4.   
    craz's avatar

    Kilerden_HELL schreef, "word dus maart 馃檨 "

    of december 馃槅

  5.   
    Rickass93's avatar

    Deze wordt denk ik wel gaaf! 馃槅

  6.   
    delta62's avatar

    nice

  7.   
    Sembag9's avatar

    馃檨 馃槢