Gamersnet.nl

Prijsvraag: World of Warcraft: Wrath of the Lich King

World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar een geheel nieuw continent. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

In samenwerking met GCShop organiseert GamersNET nu een prijsvraag van World of Warcraft: Wrath of the Lich King, waarbij we de volledige game driemaal mogen weggeven. GCShop heeft deze exemplaren beschikbaar gesteld.. Deze online gamestore bestaat inmiddels zes en een half jaar en is dé plek om goedkoop je games te bestellen! World of Warcraft: Wrath of the Lich King bestel je bijvoorbeeld voor slechts €28.50.

Gratis is natuurlijk altijd beter dan goedkoop, dus waarom zou je niet meedoen met deze prijsvraag? Meedingen naar de prijzen is heel simpel.

    Hoe heet het nieuwe gebied in Wrath of the Lich King?

    A. Outland
    B. Azeroth
    C. Northrend

Stuur je antwoorden naar Inzendingen op of na zaterdag 22 november 2008 komen helaas te vervallen. Vergeet hierbij niet je naam en natuurlijk je adres te vermelden. De winnaars worden bekend gemaakt in een nieuwsbericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Succes!