Demo Left 4 Dead verschijnt 11 november

De horror-knaller Left 4 Dead moet dit jaar fans van shooters en zombies weer helemaal blij gaan maken en het wachten is bijna ten einde. Om alvast in de stemming te komen zal Valve volgende week demo’s uitbrengen van de game.

Op dinsdag 11 november verschijnt voor zowel de PC als de Xbox 360 een demo van Left 4 Dead. Mocht je de game in de pre-order via Steam bestellen, dan kan je al vanaf vandaag met de demo aan de slag.

Left 4 Dead wordt een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal zullen staan. Hoewel er nog niet heel veel officieel bekend is gemaakt, lijkt het erop dat er een strijd gaande is tussen twee teams: 4 ‘survivers’ en ‘the infected’, een groep zombies waarvan er vier typen met speciale krachten zijn.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze Fast Forward.

Left 4 Dead zal op 20 november verschijnen voor de PC en Xbox 360. Een PlayStation 3 versie is wellicht ook in ontwikkeling.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Leuke game en goed voor de tussenuurtjes op school. (met een laptop tenminste) 😆 , want de school pc’s kunnen het denk ik niet aan 😉 Demo ga ik zeker wel proberen met een paar vrienden

 2.   
  mrxthereal's avatar

  Wordt zeker wel vet, downloaden die hap! En later waarschijnlijk ook wel kopen. Valve staat gewoon voor kwaliteit :D.

 3.   
  /DareDevil's avatar

  Yeahh op mijn verjaardag lijkt me een leipe game. Idd Valve staat gewoon voor kwaliteit

 4.   
  Broodbeleg's avatar

  Ik heb ‘m gepre-ordered bij steam en kan ‘m morgen al spelen. 8)

  Kon ‘m blijkbaar al spelen, heb ‘m al uitgespeeld en zal even wat screens posten bij screenshot topic. Wel jammer dat ik al zo snel klaar was met spelen, maar easy was ook wel té easy.

 5.   
  -050- Critical's avatar

  elf november is de dag dat die zombie dat die zombie elf november is the dag dat die zombie branden magg

  is the mf remix.

  sint maarten sint maarten we gooien die granaten
  we schieten die zombies dood
  dus pompen we ze vol met lood

  kuchh laat maar:P