Multiplayer beta Call of Duty: World at War vrij te downloaden van Xbox Live

Activision heeft vandaag de multiplayer beta van Call of Duty: World at War voor iedereen beschikbaar gesteld. De beta kan van Xbox Live gedownload worden en je hebt geen cd-key of iets dergelijks nodig om het te spelen, wat wel het geval was bij de closed beta. Vorige week heeft Activision al de PC-beta vrijgegeven, waarin spelers de kans krijgen om bugs en glitches te rapporteren aan Treyarch.

Call of Duty: World at War keert weer terug naar de Tweede Wereldoorlog, maar de game is anders dan de cliché WWII games die we al vaker hebben gezien. Het spel speelt zich namelijk af in het verre oosten! Net als in Medal of Honor Rising Sun strijd je dit keer tegen de Japanners in plaats van de Duitsers, en daarbij zal je hele andere tactieken moeten gaan gebruiken dan je gewend bent. Treyarch heeft het gedrag van de tegenstanders namelijk aangepast aan de manier van vechten van de Japanners in de Tweede Wereldoorlog.

De singleplayer van CoD: WaW zal de Perks uit de multiplayer van deel 4 gebruiken om de gevechten in singleplayer dynamischer te maken en voor het eerst wordt co-op voor 4 spelers ondersteund. Over de graphics hoeven wij ons in ieder geval geen zorgen te maken: het spel gebruikt dezelfde engine als Call of Duty 4.

Call of Duty: World at War verschijnt 14 november voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Mooie actie ^^,

 2.   
  kasper1221's avatar

  ik dacht dat hij aleen voor de pc beta kwam

 3.   
  delta62's avatar

  Wat is dat nou weer, dacht ik dat ik een exclusive code had 🙁

 4.   
  ChielB's avatar

  De code was ook exclusief, maar niet voor onbepaalde tijd. Met die code kon je dus iets van 2 weken eerder al de beta spelen dan anderen.

 5.   
  jumoeder's avatar

  nice!!! morgen gelijk downloaden

 6.   
  Lashrom's avatar

  Jammer dat het niet voor de PS3 te bezichtigen valt.

 7.   
  NLkevvNL's avatar

  mooi

 8.   
  Koen's avatar

  Graphisch niet echt indrukwekkend, maar de gameplay werkt natuurlijk weer verslavend 🙂

 9.   
  /DareDevil's avatar

  Ik denk dat deze game teleur gaat stellen ik zelf vindt treyarch echt laf dat ze niets origineels hebben kunnen bedenken en bijna alles hebben gejat uit 4 zoals de perks en er zitten nog meer klote perks bij zoals vehicle perks met als gevolg dat sommige mensen constant in vehicles gaan, de flamethrower heeft echt geen skill, de honden zijn volgesmij ook gejat precies dezelfde graphics maar dan in WO II de rocketlauncher waarmee je van 3 meter iemand kan afknallen door een raket voor zijn voeten te schieten ik bedoel kom op. Nee ik wacht liever op de volgende COD van Infinity Ward. 😉

 10.   
  Woeterman's avatar

  Dit wordt echt wel een goede multiplayer game voor de pc, alleen mijn pc is lekker slecht dus het heeft niet echt veel nut om em voor de pc te kopen dan maar de PS3 he :P:D