Warhammer Online heeft meer dan 800.000 actieve spelers

Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt dat er meer dan 800.000 actieve spelers zijn op de servers van Warhammer Online. EA Mythic vindt dat dit aantal niet wereldschokkend is als je het vergelijkt met World of Wacraft, dat maar liefst 11 miljoen actieve spelers heeft. Maar ze mogen toch zeer tevreden zijn als je weet dat in totaal meer dan 1,2 miljoen gamers het spel heeft gekocht, waarvan nog steeds tweederde het spel speelt.


In Warhammer Online: Age of Reckoning is het overal oorlog: Dwarves tegen Greenskins, High Elves tegen Dark Elves en Empire tegen Chaos. Als speler kies je één van de zijden en krijg je dus een natuurlijke vijand, maar je bent verder wel vrij om bondgenoten te helpen in deze MMORPG. Het uiltieme doel: de hoofdstad van je vijand leegroven. Hiervoor moet je met een leger het land van je tegenstander bezetten en deze tegenstander bestrijden in PvP-gevechten. Her en der zijn echter ook PvE-quests te vinden, die allemaal op één of andere manier de grote strijd kunnen beïnvloeden.

Warhammer Online: Age of Reckoning is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  mrxthereal's avatar

  heeft over 800.000

  Lekker internationaal weer 😛 over = meer dan
  Edit: Goed zo 🙂 😉

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dat zijn er ook wel aardig wat 🙂

 3.   
  Dy-88's avatar

  ookal ben ik hier niet zo’n fan van wel veel spelers~! Warhammer is ook maar net uit, en ik denk (hoop bijna) dat ze die —- WoW inhalen…
  WoW vind ik is wat meer met elven enzo, en warhammer ietjes minder dacht ik

 4.   
  Tom's avatar

  ”Dy-88″ schreef, "ookal ben ik hier niet zo’n fan van wel veel spelers~! Warhammer is ook maar net uit, en ik denk (hoop bijna) dat ze die —- WoW inhalen…
  WoW vind ik is wat meer met elven enzo, en warhammer ietjes minder dacht ik"

  Dat zal wel erg lastig gaan, World of Warcraft heeft namelijk een kleine tien keer zo groot spelersaantal. Al mag wel gezegd worden dat Warhammer in korte tijd ook prima op gang komt.

 5.   
  samus's avatar

  kdenk da het nog effe gaat dure voor ze WoW inhale 🙂

  grtzz