Details downloadable content PS3-versie Bioshock bekend

2K Games heeft vandaag enkele details vrijgegeven over de downloadable content voor de PlayStation 3-versie van Bioshock. De downloadable content zal drie Challenge Rooms bevatten waarin je telkens voor tal van uitdagingen zal komen te staan.

In de eerste Challenge Room, A Shocking Turn of Events genaamd, zal je Little Sister in veiligheid moeten brengen, ze is namelijk vast komen te zitten in een reuzenrad en jij zal ze moeten bevrijden met de middelen die er op dat moment zijn. In de tweede Challenge Room zal je met beperkte middelen vallen moeten zien op te zetten om zo een Bid Daddy neer te halen. De derde Challenge Room is dan de meest actievolle, hierin zal je acht kamers vol met Bid Daddies, Splicers en nog meer gruwelijks moeten zien te verschalken om zo je einddoel te bereiken.

Je zal de downloadable content vanaf 20 november kunnen downloaden van het PlayStation Network voor $ 10 of zo’n kleine € 8.

BioShock is volgens de makers uniek in zijn soort waarbij je een “levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring” voorgeschoteld krijgt. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industrialisten. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken. Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations die je daar aantreft, waarmee je diverse speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture… of red je ze uit hun kwellende situatie?

BioShock is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3.

  1.   
    templer's avatar

    klinkt wel vet

  2.   
    kasper1221's avatar

    ik vind het echt een super vreed spel beste fps ooit aleen de sfeer al 😆