Alone in the Dark: Inferno krijgt definitieve releasedatum

Alone in the Dark: Inferno, de PlayStation 3-versie van de game die voor de zomer al verscheen op diverse andere platformen, is vandaag voorzien van een definitieve releasedatum. Op 14 november zal deze versie namelijk in de winkels komen te liggen en volgens de ontwikkelaar zal de game nu op diverse punten verbeterd zijn.

Wij zijn al enige tijd met de review code bezig, dus binnenkort lees je hier op GamersNet of Alone in the Dark: Inferno zich deze keer staande weet te houden.

In Alone in the Dark speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide review.

Alone in the Dark is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PlayStation 3-versie volgt 14 november.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren