Nissan onthult nieuwe 370Z in Need for Speed: Undercover

We hebben al de release van nieuwe liedjes via Rock Band of Guitar Hero gezien, maar een nieuwe auto die door middel van een spel uit de doeken wordt gedaan, dat is een primeur. Nissan onthult vandaag de nieuwe Nissan 370Z 2009, de opvolger van de 350Z. De wagen is te zien in een trailer, maar zal uiteraard ook speelbaar zijn in de game.

Keith Munro, vice-president marketing van Electronic Arts, wilde hierover het volgende kwijt;

  “Need for Speed is about style, fast-paced action and power; this is definitely a car made for Need for Speed fans. Come November, they’ll be able to test drive the all-new 370Z in the game before the car is released on the market,”Need for Speed Undercover is de titel van de nieuwste telg uit de serie. EA heeft langer aan deze game gewerkt dan voorgaande delen, om voor meer creativiteit en kwaliteit te zorgen. In Undercover speelt vooral een uitgebreide verhaallijn een grote rol. Het verhaal wordt verteld middels live action filmpjes waar een uitzonderlijk groot budget voor is vrijgemaakt. Verder zal ook de politie weer terug zijn nadat die uit het vorige deel waren geschrapt. Verwacht dus achtervolgingen op hoge snelheid over de snelweg met de hete adem van een smeris in je nek.

Need for Speed Undercover zal op 21 november uitkomen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik haat reclame in games 😡

 2.   
  gappower's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Ik haat reclame in games 😡 "

  door de reclame hebben de gamemakers wel meer geld en kunnen ze betere game maken 😉

 3.   
  simmity's avatar

  Jammer dat NFS tot nu toe alleen maar uitmelkerij is geweest, sinds underground is er eigenlijk niets meer veranderd.

 4.   
  Machtaman's avatar

  simmity schreef, "Jammer dat NFS tot nu toe alleen maar uitmelkerij is geweest, sinds underground is er eigenlijk niets meer veranderd."

  politie graphics?

 5.   
  Alias's avatar

  Masterstef schreef, "

  ”simmity” schreef, "Jammer dat NFS tot nu toe alleen maar uitmelkerij is geweest, sinds underground is er eigenlijk niets meer veranderd."

  politie graphics?
  "

  Politie zat er in Most Wanted en Carbon ook in. En voor de Underground had je ook NFS games met politie bijv. Hot Pursuit. Maar de graphics hebben ze zeker opgekrikt. En over uitmelkerij gesproken: niemand verplicht jou om elke NFS game die uitkomt te kopen / spelen. Je kan best een paar overslaan en er dan weer eens een kopen. 😉

 6.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  Tekst:
  We hebben al de release van nieuwe liedjes via Rock Band of Guitar Hero gezien, maar een nieuwe auto die door middel van een spel uit de doeken wordt gedaan, dat is een primeur.

  Dit is niet waar.

  Onlangs deed Gran Turismo ProLogue 5 HD spec. III een update waardoor het mogelijk was om met de Citroën by GT te rijden. Dat was, naar mijn idee, de eerste auto die via een game werd ge-released!

  Mvrgr

  JOJO

 7.   
  JonsoN's avatar

  Alias schreef, "

  ”Masterstef” schreef, "[quote=”simmity”].."

  politie graphics?
  "

  Politie zat er in Most Wanted en Carbon ook in. En voor de Underground had je ook NFS games met politie bijv. Hot Pursuit. Maar de graphics hebben ze zeker opgekrikt. En over uitmelkerij gesproken: niemand verplicht jou om elke NFS game die uitkomt te kopen / spelen. Je kan best een paar overslaan en er dan weer eens een kopen. 😉 [/quote]

  Ik haat NFS, na underground is het gewoon de grond in gezakt qua kwaliteit, en niet zo’n beetje ook.. 🙂

 8.   
  -050- Critical's avatar

  simmity schreef, "Jammer dat NFS tot nu toe alleen maar uitmelkerij is geweest, sinds underground is er eigenlijk niets meer veranderd."

  nouu dat is een doch zeer onvoorzichtige uitspraak. Pro street helemaal op circuit. ok het is misschien niet door iedereen goed ontvangen maar ze proberen zker iets nieuws,
  ik ben ervan overtuigd dat deze goed word
  en de nissan 370 is mooi;)