PC-versie Saints Row 2 verschoven naar begin 2009

Oorspronkelijk zou de PC-versie van Saints Row 2 tegelijk met de andere versies verschijnen. Al snel werd deze PC-versie een week later ingepland, maar inmiddels leek deze versie helemaal van de radar te zijn verdwenen.

We hoeven echter niet te vrezen dat deze versie niet meer komt, maar wat extra geduld is wel een vereiste. THQ heeft namelijk bevestigd dat de PC-versie van Saints Row 2 op 5 januari van het nieuwe jaar in Amerika verschijnt. Een Europese releasedatum laat zich nog raden, maar die zal naar verwachting ook in het begin van 2009 komen te liggen.

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd. Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet. Deze keer zal de game zowel op de Xbox 360 als de PlayStation 3 als de PC verschijnen, waardoor de Saints Row-franchise wellicht op een nog grotere groep fans kan rekenen.

Saints Row 2 is reeds verschenen PlayStation 3 en Xbox 360: de versie voor de PC volgt later. Wil je weten wat wij vinden van de over-the-top sandbox game? Check dan snel onze review.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Slimme keuze anders gaan al die idioten massaal downloaden natuurlijk. Gewoon eerst goed de console versies verkopen, verdient de game ook zeker. Zoveel lol. ๐Ÿ˜€

  2.   
    Tripwire's avatar

    Jammer, BTW ik weet niet of ze de laatste tijd de releases op internet hebben gevolgd maar volgens mij is piraterij nog erger op de Xbox360 dan op de pc een paar voorbeeldjes:

      Gears of War 2 is al uit en te downloaden op internet

      Far Cry 2 was 3 weken voor dat ie in de winkels lag al te downloaden

      Fable 2 was 2 weken voordat ie in de winkels lag al te downloaden

      Saints Row 2 was ook al lang voor de release in de winkels te downloaden

    Dit zie je niet vaak bij pc games dat ze zo vroeg gereleased worden op internet. Als je ziet bijvoorbeeld op torrents hoeveel leechers er wel niet zitten op gears of war 2 (zo’n 7000) dan vraag ik me af of het bij de pc wel zo erg is. En bij de xbox 360 heb je dan nog geeneens beveiliging ofzo op de discs alleen regio maar als je je firmware geflashed heb kan je alles illegaal spelen. Dus ik denk dat de Xbox 360 eerder ten onder gaat aan piraterij dan de pc. no offense tegen de xbox360 trouwens want ik heb dr zelf ook een ๐Ÿ™‚

  3.   
    Capp's avatar

    Jammer.. Ik had ‘m bij nader inzien toch wel gewild.. Nu ga ik voor GTA IV

  4.   
    Rock-in's avatar

    Dat betekend dat GTA IV nog beter gaat verkopen. ๐Ÿ˜›

  5.   
    ChielB's avatar

    Of ze willen juist ook die confrontatie vermijden en brengen hun game begin 2009 in de rustige periode nog eens lekker wat meer onder de aandacht. Soms wordt er wel eens over iets nagedacht. ๐Ÿ˜‰

  6.   
    Thundergamer's avatar

    Jammer dat de pc-versie nooit als eerste is,voor de console-versie… ๐Ÿ™

  7.   
    M@tthijs's avatar

    Vind ik wel balen, had GTA IV net afgeschreve vr Saints Row 2, maar ja, nu kan ik ook wel beide games kopen ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜›

  8.   
    Mmore's avatar

    ChielB schreef, "Of ze willen juist ook die confrontatie vermijden en brengen hun game begin 2009 in de rustige periode nog eens lekker wat meer onder de aandacht. Soms wordt er wel eens over iets nagedacht. ๐Ÿ˜‰ "

    Alleen kan het wel vervelend zijn om in een al verzadigde markt een nieuw spel uit te brengen. Bovendien verkopen games, of eigenlijk alles, altijd extra goed gedurende de feestdagen.

  9.   
    Leon 2.0's avatar

    Tripwire schreef, "Jammer, BTW ik weet niet of ze de laatste tijd de releases op internet hebben gevolgd maar volgens mij is piraterij nog erger op de Xbox360 dan op de pc een paar voorbeeldjes:

      Gears of War 2 is al uit en te downloaden op internet

      Far Cry 2 was 3 weken voor dat ie in de winkels lag al te downloaden

      Fable 2 was 2 weken voordat ie in de winkels lag al te downloaden

      Saints Row 2 was ook al lang voor de release in de winkels te downloaden

    Dit zie je niet vaak bij pc games dat ze zo vroeg gereleased worden op internet. Als je ziet bijvoorbeeld op torrents hoeveel leechers er wel niet zitten op gears of war 2 (zo’n 7000) dan vraag ik me af of het bij de pc wel zo erg is. En bij de xbox 360 heb je dan nog geeneens beveiliging ofzo op de discs alleen regio maar als je je firmware geflashed heb kan je alles illegaal spelen. Dus ik denk dat de Xbox 360 eerder ten onder gaat aan piraterij dan de pc. no offense tegen de xbox360 trouwens want ik heb dr zelf ook een :)"

    Je moet dan wel je xbox 360 hebben omgebouwd, dus dat is sowieso minder toegankelijk. Het maakt eigenlijk ook niet uit of ze eerder lekken, aangezien iedereen met een omgebouwde 360 hem toch wel downloadt.
    Misschien willen ze de confrontatie met GTA IV vermijden, of de game is gewoon nog niet af. ๐Ÿ˜›

  10.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Rock-in schreef, "Dat betekend dat GTA IV nog beter gaat verkopen. :P"

    Denk je echt? Ik bedoel ieder gamer die gta kent en fan ervan is (over de hele wereld) heeft op de ene dag uitgekeken van de release. Dus elke gta fan over de hele wereld heeft nu Grand Theft Auto IV thuis ligen zullen er nog veeel meer verkopen komen van het spel? ๐Ÿ™‚

  11.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Sorry dubbel ๐Ÿ˜ณ

  12.   
    Faex's avatar

    Capp schreef, "Jammer.. Ik had ‘m bij nader inzien toch wel gewild.. Nu ga ik voor GTA IV"

    ja jammer maar ik ga ook voor gtga IV hoor ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ™‚

  13.   
    Masterchief's avatar

    Boeie, wordt toch een crap game ๐Ÿ˜†

  14.   
    plesticmen's avatar

    ja nah dat ze gta gaan koopen gaat ook niet door want gta is ook uitgesled lolllllll!

  15.   
    Rickass93's avatar

    Balen voor de mensen die erop zaten te wachten, ik heb hem toch al voor de ps3! ๐Ÿ™„

  16.   
    mina97's avatar

    wattefock madafacking kt tieves klere zooi naaiers ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ