Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Need for Speed Undercover Controls

Need for Speed Undercover is de titel van de nieuwste telg uit de serie. EA heeft langer aan deze game gewerkt dan voorgaande delen, om voor meer creativiteit en kwaliteit te zorgen. In Undercover speelt vooral een uitgebreide verhaallijn een grote rol. Het verhaal wordt verteld middels live action filmpjes waar een uitzonderlijk groot budget voor is vrijgemaakt. Verder zal ook de politie weer terug zijn nadat die uit het vorige deel waren geschrapt. Verwacht dus achtervolgingen op hoge snelheid over de snelweg met de hete adem van een smeris in je nek.

Need for Speed Undercover zal op 21 november uitkomen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

Check snel deze nieuwe trailer, waarin de ontwikkelaar meer vertelt over de besturing.

 1.   
  jungler's avatar

  wat ik dan niet snap is dat ze al de games in nov en okt laten uitkomen zo kan je tog niet sparen voor al die games ๐Ÿ˜†

 2.   
  Ment@l's avatar

  nice:D

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ben erg benieuwd of deze game het niveau van Road Challenge en Hot Pursuit weet te halen, maar zo te zien gaat dat wel lukken ๐Ÿ˜†

 4.   
  cornevdlinden's avatar

  ziet er goed uit, ze laten denk ik de games in november of oktober uitkomen omdat je dan veel feestdagen heb. Thanksgiving, Kerst, Sinterklaas (bij ons kikkerlandje dan) nieuwjaar. Mensen geven in deze maanden best veel geld uit.

 5.   
  ps3 gek's avatar

  Het is gameplay, maar de trailer is enorm saai. De enige reden waarom ik voor deze zou gaan en niet voor Midnight Club is vanwege de auto’s. Nu er in Midnight Club geen SUV’s te vinden zijn en slechts 3 motoren ben ik ook afgehaakt. ๐Ÿ˜ณ

 6.   
  lassieman's avatar

  vloog de moterkap er nau af? bij 5.27min

 7.   
  Rickass93's avatar

  jungler schreef, "wat ik dan niet snap is dat ze al de games in nov en okt laten uitkomen zo kan je tog niet sparen voor al die games ๐Ÿ˜† "

  Je moet gewoon het hele jaar sparen voor alle games die aan het eind van het jaar uitkomen!

 8.   
  7lotus94's avatar

  Dit wordt weer een hele leuke race game! ๐Ÿ˜€

  Het ziet er onwijs mooi uit, en de stad waar je in rijd ook ! ๐Ÿ™‚

  alleen 1 vraagje, zoals ik zag, kreeg je voor elke trik punten, waar zijn die punten voor? kan je daar iets mee behalen ofzo?

 9.   
  Machtaman's avatar

  ik wil races zien en geen auto die rondjes draait daar heb ik niks aan als ik 300 op de snelweg rijd?