Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Tom Clancy’s EndWar Final Combo Trailer

Tom Clancy’s EndWar speelt zich af tijdens een fictieve Derde Wereldoorlog, waarbij er nieuwe AI, graphics, physics en animaties worden gebruikt die niet mogelijk waren voor de launch van de next-generation hardware. De game wordt helemaal opgebouwd voor de consoles en zal diverse elementen van andere games uit de Tom Clancy serie combineren, waarbij het genre van Tom Clancy’s EndWar te vinden is bij de strategische oorlogsgames.

Uniek aan de game is dat je alles kunt besturen door middel van Voice Commands, om zodoende met je stem je troepen te besturen. Verder onderscheidt EndWar zich door het unieke aanzicht dat de game zal gaan bieden. Zo zul je gevechten ‘vanaf de grond’ mee kunnen maken en mee kunnen kijken over de schouders van bijvoorbeeld een tank of een groep soldaten. Wil je meer weten over Tom Clancy’s EndWar? Check dan ook eens onze preview!

Tom Clancy’s EndWar verschijnt 7 november voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS en PlayStation Portable. Begin 2009 verschijnt er nog een PC-versie. Bekijk nu deze trailer, waarin het combosysteem uit de doeken wordt gedaan.

 1.   
  Machtaman's avatar

  Is dit ook voor de pc?

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Masterstef schreef, "Is dit ook voor de pc?"

  Tot nu toe is er volgens mij nog geen pc versie aangekondigd. Misschien nog in de toekomst, maar dat denk ik niet ๐Ÿ˜€

 3.   
  ikketjuh's avatar

  Ja, er is al wel een pc versie aangekondigt, staat gepland voor 2009, dus als we pech hebben, duurt nog iets langer een jaar ๐Ÿ˜

 4.   
  Overload14's avatar

  ikketjuh schreef, "Ja, er is al wel een pc versie aangekondigt, staat gepland voor 2009, dus als we pech hebben, duurt nog iets langer een jaar :|"

  wees blij dat jullie PC gamers ook nog kunne genieten van deze game ๐Ÿ˜‰

 5.   
  RinusReetRidder's avatar

  “Tom Clancy’s EndWar verschijnt 7 november voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS en PlayStation Portable. Begin 2009 verschijnt er nog een PC-versie.” ๐Ÿ™‚

 6.   
  Machtaman's avatar

  yess ik wil hem zo graag op de pc hebbe

 7.   
  nickykolkie's avatar

  vett komt op mijn lijstje maar ik denk eerst dat ik voor call of duty world at war ga :p

 8.   
  Tadao's avatar

  nice! maar rts speel ik alleen op pc,vindik veel fijner spelen ๐Ÿ™„

 9.   
  Rickass93's avatar

  Tsuneo schreef, "nice! maar rts speel ik alleen op pc,vindik veel fijner spelen ๐Ÿ™„ "

  Dat heb ik nou ook!