Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Prince of Persia Goed en Kwaad

In de nieuwste Prince of Persia bevindt de Prins zich in een nieuwe wereld die corrupt en aangetast is. Het verhaal en daarbij het doel van de Prins is dan ook om deze wereld te zuiveren. Dit verhaal en de daarbij horende omgevingen zullen dit keer meer fantasierijk zijn en zich niet zo vasthouden aan de werkelijkheid. Het moet een magischere, haast pöetische vormgeving krijgen, maar toch zeer geloofwaardig blijven. De speler moet verschillende ‘Lightwells’ aansteken, die zuiver licht de wereld in zullen zenden en daarmee de wereld één voor één haar puurheid teruggeven.

De transformatie van de wereld die hiermee gepaard gaat zal real-time gebeuren. Geen vervelende cutscenes meer dus, maar je zult gewoon rond kunnen lopen terwijl je omgevingen zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Zo groeien planten terug en wordt de lucht weer helder terwijl je je kunt blijven bewegen. Ook zal het in deze Prince of Persia niet meer mogelijk zal zijn om de tijd te manipuleren. Geen tijdgereis en teruggedraai meer dus. De nieuwste Prince of Persia zal op 5 december uitkomen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo DS.

Check nu deze nieuwe trailer, waarin er een tipje van de sluier wordt opgelicht omtrent het verhaal.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Stuk meer fantasy en stijlvol dan de vorige trilogie. Wel een toffe afwisseling denk ik. 8)

 2.   
  Xillyton's avatar

  raar maar waar, doet mij denken aan de rayman’s xD
  die kleuren, verhaal, etc…

 3.   
  Alias's avatar

  Word steeds meer benieuwd naar het verhaal wat er in verwerkt zit, vond in de Sands Of Time triologie al een mooie verhaallijn in zitten. Ben benieuwd of deze er aan kan tippen of dat hij nog beter word. 8)

 4.   
  Rickass93's avatar

  Ik krijg steeds minder zin in deze game 🙁

 5.   
  maga's avatar

  IK WILDE OP HET FILMPJE ZIEN HOE HET ERUIT ZIET ALS JE HET SPEELT!!! 😥 😥 😥
  ZOALS BIJ Tomb Raider: Underworld Sinking Ship Trailer