Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Damnation – Solo Walktrough

Damnation speelt zich af in Amerika, vroeg in de twintigste eeuw. De industrialisatie die aan de gang is wordt door een uitgebroken Burgeroorlog dramatisch versneld. Een onstuitbare wapenhandelaar die streeft naar werelddominatie houdt het land in zijn greep en het doel van jou als speler is dan ook om deze schurk uiteindelijk te bestrijden. Je neemt de gedaante aan van Rourke, een mannelijke held die samen met een team van strijders deze wapenhandelaar gaat proberen te stoppen.

Damnation is begonnen als mod voor Unreal Tournament 2004. Het won in 2005 de tweede prijs in de Make Something Unreal Contest die werd georganiseerd door Epic Games en Nvidia. De game wordt ontwikkeld door de tamelijk onbekende studio Blue Omega en maakt gebruik van de laatste versie van de Unreal Engine 3.

Damnation moet aan het eind van dit jaar uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Check snel deze nieuwe trailer, waarin de singleplayer modus wordt uitgelegd, compleet met een droge nerdenstem.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Zeker een game om in de gaten te houden vind ik 😛

 2.   
  mrxthereal's avatar

  Wat een kneus die het verteld zeg lol :P. En uhm tja inderdaad hopelijk nog ”work in progress” want er is nog veel werk te doen.

 3.   
  Overload14's avatar

  Cowboys met machine gewere en granate? nee dank je =l