A-Rod, Tony Hawk, Kobe Bryant en Michael Phelps Guitar Hero’en in hun ondergoed

Guitar Hero: World Tour ligt vanaf vandaag in de Amerikaanse winkels en om dat kracht bij te zetten komt Activision met een ludieke reclame. Zie baseball-ster Alex Rodriguez, basketballer Kobe Bryant, skateboarder Tony Hawk en twaalfduizendzevenhonderdendrieëntwintigvoudig Olympisch kampioen Michael Phelps schitteren… in hun ondergoed.

Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero World Tour. Bij het spel zullen drums met bekkens zitten, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met volgens de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Voorzien van touch-sensitive instrumenten, een uitgebreide Music Maker om vrije nummers en solo’s op te nemen, en de mogelijkheid om makkelijk muziek te delen met anderen, belooft World Tour een waar spektakel te worden. Ook zal men uitgebreid downloadable content ondersteunen, zoals het downloaden van een single, track packs en zelfs hele albums kunnen in de toekomst gedownload worden om in Guitar Hero: World Tour te gebruiken.

Guitar Hero: World Tour zal op 7 november verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en PlayStation 2. Een PC-versie lijkt ook in ontwikkeling te zijn.

 1.   
  Overload14's avatar

  Lol xD

 2.   
  nickykolkie's avatar

  die amerikanen toch 😛

 3.   
  Darkknight's avatar

  lmao 😆

 4.   
  Uchiha linkz's avatar

  ahhaah xD

 5.   
  ps3 gek's avatar

  Ik zou wel eens willen weten hoeveel dit TV spotje heeft gekost! 😛

 6.   
  Mattmerize's avatar

  Kijk DAT is reclame! Niet Wat is die bak van uw baas waard? Geen commentaar. *bliep* Sms kenteken blablablaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  ahaha 😛

 8.   
  Machtaman's avatar

  HAHAHAHa lol ze zijn bbij even apeldoorn bellen geweest voor een reclame stukkie

 9.   
  OkkieBOOMER's avatar

  De vele vrouwen onder ons zouden zich erg geamuseerd voelen 🙂