Maak je eigen hits in nieuwe trailers Guitar Hero: World Tour

Rockers met een voorliefde voor groepswerk kunnen binnenkort weer helemaal uit hun dak gaan, want Guitar Hero: World Tour ligt bijna in de winkel. Naast touch-sensitive instrumenten, een verbeterde gitaar en een royale drumkit heeft World Tour ook uitgebreide mogelijkheden om zelf nummers te maken, bewerken en delen met de rest van de wereld. Bekijk meer hierover in onderstaande nieuwe trailers.

Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero World Tour. Bij het spel zullen drums met bekkens zitten, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met volgens de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Voorzien van touch-sensitive instrumenten, een uitgebreide Music Maker om vrije nummers en solo’s op te nemen, en de mogelijkheid om makkelijk muziek te delen met anderen, belooft World Tour een waar spektakel te worden. Ook zal men uitgebreid downloadable content ondersteunen, zoals het downloaden van een single, track packs en zelfs hele albums kunnen in de toekomst gedownload worden om in Guitar Hero: World Tour te gebruiken.

Guitar Hero: World Tour zal op 7 november verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en PlayStation 2. Een PC-versie lijkt ook in ontwikkeling te zijn.

  1.   
    jungler's avatar

    ik heb al ge preordert en de studio word zo vet denk ek 😛

  2.   
    Overload14's avatar

    jungler schreef, "ik heb al ge preordert en de studio word zo vet denk ek 😛 "

    dat wel maar het is denk ik wel wat moeilijk

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Overload14″][quote=”jungler schreef, "ik heb al ge preordert en de studio word zo vet denk ek 😛 "

    dat wel maar het is denk ik wel wat moeilijk[/quote]

    Oefening baart kunst 😛

  4.   
    Mmore's avatar

    Vraag me af wat ze gaan doen met © muziek die een speler naspeelt en online gooit. 😮

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    Mmore schreef, "Vraag me af wat ze gaan doen met © muziek die een speler naspeelt en online gooit. 😮 "

    In nederland is muziek gratis te downloaden hoor 😛 toch?

  6.   
    Sarge's avatar

    ik speel toch liever op men eigen èchte gitaar 8)

  7.   
    Astrix & Obelix's avatar

    het lijkt me wel leuk maar denk dat ik dit toch iets te moeilijk vind