Servers Hellgate: London vanaf volgend jaar dicht

Toen een tijdje geleden bekend werd dat de studio van Flagship Studios, de ontwikkelaar van Hellgate: London, definitief dicht zou gaan vroegen fans zich af wat er zou gebeuren met de servers waarop Hellgate: London online kon worden gespeeld. Vandaag is aangekondigd dat deze vanaf begin februari niet meer zullen werken en vanaf dan dus ook geen online support meer zal zijn voor Hellgate: London.

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen.

Lees meer over Hellgate: London in onze review.

Hellgate: London is in 2007 verschenen voor de PC.

 1.   
  mitchelltje9's avatar

  awww jammer ik speel het nog dagelijks 馃懣

 2.   
  Overload14's avatar

  Stom…

 3.   
  gebruiker50081's avatar

  Ook vergaard. De mensen die het spelen zijn gewoon hartstikke genaaid door hun. 馃槨

 4.   
  Tadao's avatar

  hebben ze van tevoren gewaarschuwd datter servers geclosed worden? volgens mij nie,en dan isset gwn oneerlijk voor mensen die LANGE gameplay verw8e

 5.   
  craz's avatar

  Je zou maar verslaafd zijn 馃槢

 6.   
  ChielB's avatar

  deathM schreef, "hebben ze van tevoren gewaarschuwd datter servers geclosed worden? volgens mij nie,en dan isset gwn oneerlijk voor mensen die LANGE gameplay verw8e"

  Ze waarschuwen nu dus dat ze servers op 1 februari volgend jaar sluiten, dus toch nog ongeveer 2,5 maand van tevoren. En sinds de problemen bij Flagship erger werden (in juli) werd al duidelijk dat het onzeker was of ze nog lang door zouden gaan.

 7.   
  craz's avatar

  ChielB schreef, "

  ”deathM” schreef, "hebben ze van tevoren gewaarschuwd datter servers geclosed worden? volgens mij nie,en dan isset gwn oneerlijk voor mensen die LANGE gameplay verw8e"

  Ze waarschuwen nu dus dat ze servers op 1 februari volgend jaar sluiten, dus toch nog ongeveer 2,5 maand van tevoren. En sinds de problemen bij Flagship erger werden (in juli) werd al duidelijk dat het onzeker was of ze nog lang door zouden gaan."

  Eigenlijk is het ongeveer 3,5 maanden van tevoren 馃槢

 8.   
  RinusReetRidder's avatar

  Eigenlijk meer 3 maand (november-december-januari) maar dat maakt weinig uit. Game was gewoon niet goed genoeg om veel mensen aan te spreken jammer maar helaas.

 9.   
  Ranzaap's avatar

  Kan deze game niet offline verder gaan?

 10.   
  Yostie Montana's avatar

  Ranzaap schreef, "Kan deze game niet offline verder gaan?"

  Natuurlijk gaat het spel gewoon offline door, alleen de online-functies werken vanaf februari niet meer…. 馃槢

 11.   
  plesticmen's avatar

  ik vind het wel jammer van zo een game.

 12.   
  Ma-x-rinus's avatar

  Was deze game Z贸贸 slecht dan? ik heb hem nog nooit gespeeld maar het klinkt wel als een grote titel. 馃槷

 13.   
  Xtremie's avatar

  Ma-x-rinus schreef, "Was deze game Z贸贸 slecht dan? ik heb hem nog nooit gespeeld maar het klinkt wel als een grote titel. 馃槷 "

  Het is een goede game, en jammer dat dit moet gebeuren 馃檨

 14.   
  Yostie Montana's avatar

  Ma-x-rinus schreef, "Was deze game Z贸贸 slecht dan? ik heb hem nog nooit gespeeld maar het klinkt wel als een grote titel. 馃槷 "

  Het gaat er niet om dat het een slechte game is, maar dat de ontwikkelaar failliet is 馃槈