Guitar Hero: World Tour krijgt twee extra gratis downloadbare tracks

De beste manier om de speelduur van een spel te verlengen is het toevoegen van downloadable content. Helaas is deze vaak niet gratis en zul je keuzes moeten maken als je maar een beperkt budget hebt. Activision zorgt er gelukkig voor dat je in ieder geval minder keuzes hoeft te maken hierover: binnenkort kun je de songs Anything van Endless Sporadic en Electro Rock van Sworn namelijk gratis downloaden en gebruiken in Guitar Hero: World Tour. Beide bands hebben een of meerdere werknemers van Neversoft in hun team.

Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero World Tour. Bij het spel zullen drums met bekkens zitten, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met volgens de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Voorzien van touch-sensitive instrumenten, een uitgebreide Music Maker om vrije nummers en solo’s op te nemen, en de mogelijkheid om makkelijk muziek te delen met anderen, belooft World Tour een waar spektakel te worden. Ook zal men uitgebreid downloadable content ondersteunen, zoals het downloaden van een single, track packs en zelfs hele albums kunnen in de toekomst gedownload worden om in Guitar Hero: World Tour te gebruiken.

Guitar Hero: World Tour zal op 7 november verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en PlayStation 2. Een PC-versie lijkt ook in ontwikkeling te zijn.

 1.   
  Dy-88's avatar

  mwah voor mij hoeft dat niet, ik ge daze toch niet halen door die prijs! ๐Ÿ˜†
  het enige wat me intresseert is die mode waar je je eigen muziek kan maken… ๐Ÿ˜€

 2.   
  jungler's avatar

  heb men world tour al besteld ๐Ÿ˜† nog 26 dagen en 15 uur ๐Ÿ˜›