Grand Theft Auto IV Trophies-patch komt maandag

Rockstar heeft vandaag aangekondigd dat men aanstaande maandag een patch zal uitbrengen waarmee er Tropies voor de PlayStation 3-versie van Grand Theft Auto IV geïntroduceerd worden. Welke Trophies er straks te verdienen zijn, kan je hier vinden.

Spelers betreden in Grand Theft Auto IV opnieuw Liberty City, maar dit keer in de schoenen van de Oost-Europese immigrant Niko Bellic. Niko is gelokt door zijn neef met de belofte van grote huizen, glimmende auto’s en andere luxes die men zich in Oost-Europa niet kan veroorloven. Eenmaal aangekomen blijkt neef echter te wonen in de ghetto, rijdt enkel de rijke elite in luxe auto’s en blijkt Amerika even corrupt als thuis. Niko komt terecht in het maffiacircuit en moet de al de rommel van zijn neef opruimen.

Om dat te doen maakt Niko gebruik van zijn mobiele telefoon. Daarmee kan je nu mensen bellen om missie’s aan te nemen, radio te luisteren en date’s te regelen. Om overal in de stad te komen kan je auto’s beroven, maar nu ook gewoon de taxi nemen. Dit allemaal in de naam van realisme, want GTA IV is opeens een stuk minder cartoonesk dan zijn voorgangers. Liberty City is natuurlijk niet hetzelfde als in GTA III. De stad is veranderd en is nu meer het evenbeeld van de metropool New York dan voorheen. Belangrijk is dat het spel zich meer verticaal af zal spelen: spelers kunnen alle gebouwen op, brandtrappen nemen enzovoort, om weg te komen van de politie.

Grand Theft Auto is reeds verschenen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. De versie voor de PC zal 21 november uitkomen.

  1.   
    Faex's avatar

    ookal heb ik het niet ik vind het toch cool
    8) 8)

  2.   
    Rickass93's avatar

    Eindelijk! 😀

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ok dat is lullig zeg ik zit net in het midden van het spel dus ik zal even opnieuw moeten beginnen om alle Trophies meteen te kunnen paken 😛
    Maar sommige Trophies lijken me omogelijk te behalen zoals.

    You finished the story in less than 30 hours.

    30 uur dat is ongveeer 3 dagen dat is omogelijk ! In de review van GT zeiden ze dat je echt een volle week nodig hebt om Grand Theft Auto IV uit te spelen en je krijgt hier maar 30 uur omdat te doen 😕

  4.   
    Mmore's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Ok dat is lullig zeg ik zit net in het midden van het spel dus ik zal even opnieuw moeten beginnen om alle Trophies meteen te kunnen paken 😛
    Maar sommige Trophies lijken me omogelijk te behalen zoals.

    You finished the story in less than 30 hours.

    30 uur dat is ongveeer 3 dagen dat is omogelijk ! In de review van GT zeiden ze dat je echt een volle week nodig hebt om Grand Theft Auto IV uit te spelen en je krijgt hier maar 30 uur omdat te doen 😕 "

    Ik quote van mijn gamerstag pagina op xbox.com:

    Liberty City Minute
    You finished the story in less than 30 hours.
    30
    Acquired 10/19/2008 😀 8)

  5.   
    ChielB's avatar

    Die 30 uur betreft daadwerkelijke speeltijd, dus niet binnen 30 ‘real-life’ uren. Ook al speel je het spel pas na 2 maanden uit, als je aan echte speeltijd minder dan 30 uur hebt staan krijg je die Trophy.

  6.   
    jungler's avatar

    lekker 😛

  7.   
    jungler's avatar

    sorry per ongeluk 2 x

  8.   
    Gamer_Unlimited's avatar

    Niet dat die trophies heel orgineel zijn maar moeten ze dan ook nog de zelfde titels als de 360 achievements hebben.. serieus en dan zegt Sony dat Microsoft de na-aper is 😉

  9.   
    Deadly-L's avatar

    Eindelijk Onze eigen adchievments op de ps3 voor gta 😀

  10.   
    atzekil's avatar

    dat is wel vet

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ach ik kijk wel ik zal hem vast wel keer installeren als iemand GTA 4 bij me komt spelen, ik zelf speel hem niet meer als ik gta verhaallijn heb uitgespeeld vind ik het niet zo boeiend meer en heb het spel al uitgespeeld.