Lara in actie op nieuwe screenshots Tomb Raider: Underworld

Vandaag heeft Eidos, uitgever van Tomb Raider: Underworld, enkele nieuwe screenshots vrijgegeven. Op deze nieuwe plaatjes zien we onze favoriete gamebabe, althans voor sommigen onder ons, weer in actie.

Als er één ding centraal zal staan in Tomb Raider: Underworld, dan is het wel interactie. En dan vooral interactie met de omgeving. Lara zal vrijwel alles uit haar omgeving kunnen oprapen om het als wapen te gebruiken, maar soms kan het ook nodig zijn om een voorwerp in te zetten als hulpmiddel. Je kunt bijvoorbeeld een gevonden speer gebruiken om vijanden aan te spiezen, maar je kunt de speer ook als een kleine polsstok inzetten om over een groot gat te springen. Een rondslingerende staf kan best leuk zijn om wat tikken mee uit te delen, maar duw de staf in een gat in de muur en je kunt er aan gaan ronddraaien om zo naar hoger gelegen plaatsen te springen.

Maar de omgeving speelt ook met jou! Regen maakt zand tot modder, richeltjes glad en Lara nat. Je zal de natuurkrachten zeker moeten gebruiken tijdens je wereldreis langs locaties als Mexico en Paaseiland…

Tomb Raider: Underworld zal op 21 november verschijnen op Xbox 360, Playstation 3, Playstation 2, Wii, Nintendo DS en PC.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  gebruiker50081's avatar

  M00ie graphs 8) Maar lara croft games zijn me altijd een beetje van t zelfde 🙁

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  cod4life schreef, "M00ie graphs 8) Maar lara croft games zijn me altijd een beetje van t zelfde 🙁 "

  Ze kan nu nog meer nieuwe moves doen hoor 😛

  Deze game ga ik zeker wel ff checken. Vanaf deel 5 (chronicles) heb ik ze allemaal gespeeld 😉

 3.   
  gebruiker50081's avatar

  Ja dat wel maar ik bedoel tja het verhaal de monsters beetje moeilijk uit te legge.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ziet er wel vet uit ook die foto op die boot dat ze aan die containers zo hangt.