Crytek bezig met patch voor Crysis Wars

Ontwikkelaar Crytek heeft vandaag laten weten dat ze bezig zijn met een patch voor Crysis Wars, de multiplayercomponent van Crysis Warhead. Specifieke details over fixes en tweaks heeft men nog niet onthuld, maar wel is bekend geworden dat de online authenticatie verwijderd zal worden. Meer details zullen binnenkort nog wel volgen…

Crysis Warhead logo

Crysis Warhead is een standalone expansion, exclusief voor de PC. In de game zien we een verhaaltwist zoals we dat ook al zagen in Half-Life: Opposing Forces. Je beleeft alle gebeurtenissen uit de eerste game door de ogen van een ander character, om precies te zijn Sergeant “Psycho” Sykes. Sykes beschikt over meer wapens en nieuwe voertuigen, in vergelijking met Nomad uit de originele game.

De ontwikkeling van Crysis Warhead is in handen van Crytek Boedapest. Naast nieuwe multiplayer content zorgt Warhead ook voor een verbeterde verhaallijn en game performance, dankzij diverse verbeteringen en optimalisaties aan de CryEngine 2.

Crysis Warhead is op 12 september verschenen voor de PC.

 1.   
  PixelShooter's avatar

  Leuk dat Crytek zich bezig blijft houden ๐Ÿ™‚

  Maar waarom gaat de online authenticatie verwijderd worden?

 2.   
  Silent Assasin's avatar

  wat is de ”online authenticatie” eigenlijk ๐Ÿ˜ณ kheb gister wel crysis warhead gekocht, maar t lijkt me wel leuk om ook online te gaan ๐Ÿ˜† hij is niet echt anders dan de 1ste crysis! ๐Ÿ˜‰

 3.   
  PixelShooter's avatar

  Silent Assasin schreef, "wat is de ”online authenticatie” eigenlijk ๐Ÿ˜ณ kheb gister wel crysis warhead gekocht, maar t lijkt me wel leuk om ook online te gaan ๐Ÿ˜† hij is niet echt anders dan de 1ste crysis! ๐Ÿ˜‰ "

  Hmm… het verhaal van Psycho vind ik anders wel boeiender dan dat van Nomad ๐Ÿ˜›
  Er gebeurt meer in het verhaal en het is iets ‘gemakkelijker’ voor je pc, vind ik ๐Ÿ™‚

 4.   
  Tadao's avatar

  PixelShooter schreef, "

  ”Silent Assasin” schreef, "wat is de ”online authenticatie” eigenlijk ๐Ÿ˜ณ kheb gister wel crysis warhead gekocht, maar t lijkt me wel leuk om ook online te gaan ๐Ÿ˜† hij is niet echt anders dan de 1ste crysis! ๐Ÿ˜‰ "

  Hmm… het verhaal van Psycho vind ik anders wel boeiender dan dat van Nomad ๐Ÿ˜›
  Er gebeurt meer in het verhaal en het is iets ‘gemakkelijker’ voor je pc, vind ik :)"

  maar t laggde nog steeds xD
  wedde da hierna nog crysis tactics komt? (prophets verhaal,naam gwn bed8),tenminste,hoopik.
  khoop ook op een crysis rts ๐Ÿ˜› (tis te doen,t idee lijktme wel goe,niet veel verschillende units,maar bijv. gwn mariniers: hun wapens moetje apart laten maken of ”bestellen” (niet in rl) ofzo,en datze t moete pakken ๐Ÿ˜› en da voertuigen ook bestuurder moete hebbe die je apart moet trainen ofzo,and yeah,i’m a visionary xD)

 5.   
  assassin_MKA's avatar

  Ik heb warhead,
  bugs zijn echt heel weinig, tegenover deel 1

 6.   
  Machtaman's avatar

  Ik had het hoesje vorige week in me handen ik d8 dat het een saai spel was maar nu heb ik het mis effe sparen maar ๐Ÿ˜ก