Street Fighter IV in de planning voor de winter

De Street FIghter-serie heeft zijn sporen verdiend in de arcadehallen en Capcom houdt vast aan die basis met Street Fighter IV. De game zal voor zowel beginners als doorgewinterde Street Fighter fans een uitdaging gaan worden. Daartoe is Capcom bezig met een aantal belangrijke vernieuwingen, waaronder minigames, nieuwe moves en nieuwe karakters.

Over de releasedatum was vooralsnog weinig bekend, maar Capcom heeft vandaag laten weten dat de game ergens in de winter uitgebracht zal worden. De kans lijkt zodoende klein dat we de game nog dit jaar kunnen verwachten, maar het zal in elk geval binnen nu en vijf maanden gebeuren.

Street Fighter 4 logo

“Hadouken!” is terug! Street Fighter IV neemt je weer mee terug naar de wereld van Street Fighter. Deel 4 is nog altijd trouw aan de bekende principes van de serie. Zo speelt het spel nog steeds 2D, zijn de vuurballen terug én bekende moves en personages uit deel 2 en 3 maken hun terugkeer. Maar er is ook vernieuwing te vinden, zoals de Revenge Gauge, de mogelijkheid om online te knokken en de nieuwe 3D look.

Wil je nu al meer weten over Street Fighter IV? Lees dan onze Fast Foward.

Street Fighter IV verschijnt in de winter voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Deadly-L's avatar

    NICE 😀 weer is even tikken uitdelen met ryu & ken 😀